Tunstall Healthcare ostaa alankomaalaisen teknologiatuottajan, Secuvitan


Tunstall Healthcare ostaa alankomaalaisen teknologiatuottajan, Secuvitan

kesäkuuta 1, 2021

Tunstall Healthcare (”Tunstall” tai ”yhtiö”), johtava kansainvälisesti toimiva ohjelmisto-, palvelu ja terveysteknologiatuottaja, on ilmoittanut ostavansa alankomaalaisen teknologiaratkaisuja tuottavan yrityksen, Secuvita BV:n (”Secuvita”).

Pandemian aikana digitaalisten hoiva- ja etäseurantapalveluiden käyttöönotossa on nähty nopea kasvu maailmalla. Kasvun seurauksena Tunstallin uusin hankinta tukee yrityksen kansainvälistä strategiaa sosiaali- ja terveysalan johtamisessa digitaaliseen aikaan.  

Hankinnan myötä koko Alankomaiden alue ja Secuvitan 70,000 nykyistä asiakasta saa Tunstallin uraauurtavat hoito- ja hoivaratkaisut käyttöönsä.

Tunstall Groupin toimitusjohtaja Gordon Sutherland kommentoi: "Olen iloinen voidessani ilmoittaa, että Tunstall on ostanut Secuvitan. Patrick Gaasbeek ja Secuvitan tiimi ovat rakentaneet vahvan yrityksen, joka perustuu Tunstallin kaltaisiin arvoihin; vahva yhteistyö asiakkaiden kanssa, korkea vastuullisuus ja pyrkimys jatkuvaan innovaatioon ja palveluiden kehittämiseen.

Tunstall Groupin puheenjohtaja Peter Nicklin: "Secuvitan hankinta on tärkeä virstanpylväs Tunstallin strategian toteuttamisessa integroidun sosiaali- ja terveydenhuoltojärjestelmän rakentamisessa. Älykäs järjestelmä vastaa väestön terveydentilan muutosten aiheuttamiin yhteiskunnan kasvaviin ja kiireellisiin tarpeisiin. Tunstallin jatkuva kansainvälinen laajentuminen ja sen laajentaminen uusille tuote- ja palvelualueille tukee suuresti yrityksen jatkuvaa kehitystä johtavana älykkäiden terveys- ja sosiaalipalveluiden tarjoajana."

Secuvitan johtaja ja omistaja Patrick Gaasbeek sanoi: "Olemme iloisia voidessamme olla osa Tunstall-konsernia, joka on tunnettu alan innovaatioista ​​ja korkealaatuisten tuotteiden ja ratkaisujen tuottamisesta. Asiakkaamme ja työntekijämme hyötyvät hankinnasta valtavasti, koska voimme tarjota entistä enemmän palveluja ja erikoistuneita ratkaisuja terveydenhuollon tarpeisiin. "

Yli 60 vuoden kokemuksella Tunstallin teknologiaa on integroitu asuntoihin, terveyssektorille sekä sosiaalipalveluihin maailmanlaajuisesti. Yritys toimii nyt 22 maassa tukien yli 5 miljoonaa loppukäyttäjää teknologia- ja palvelutarjonnallaan. Tunstall Oy:llä on kaksi toimistoa Suomessa, pääkonttori Vantaalla ja toimipiste Tampereella. Tunstall Oy on osa Tunstall Groupia.

Yhteydenotot ja lisätietdot:
Greenbrook Communications:
Michael Russell / Fanni Bodri
Tunstall@greenbrookpr.com
Tel.: +44 (0) 207 952 2000

Tunstall Healthcare nimittää uuden hallituksen puheenjohtajan

Sosiaali- ja terveysalan terveysteknologiaratkaisujen markkinajohtaja, Tunstall Healthcare on nimittänyt Peter Nicklinin hallituksen puheenjohtajaksi.

Lisätietoja

Innovaatiot ja tulevaisuuden hoivan kehittäminen

Tunstall on aina panostanut tuotekehitykseen ja innovaatioihin läheisessä yhteistyössä erikoistuneen terveydenhuollon henkilöstön ja ratkaisun käyttäjien kanssa. Käymme jatkuvaa keskustelua ratkaisun käyttäjien kanssa ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita ratkaisujen kehittämisestä.

Lisätietoja

Resurssipula vaatii uusia ratkaisuja

Resurssipula on vakava uhka Suomen tulevaisuuden terveydenhuollolle. Hoidon laadusta ei silti tarvitse tinkiä, koska hoiva-alan on mahdollista turvautua työtä helpottaviin teknisiin ratkaisuihin. 

Lisätietoja