Tarinamme

Tulevaisuuden hoivaratkaisuja vuodesta 1957

Tarinamme alkoi vuonna 1957, kahden henkilön perustaessa pienen TV- ja radioliikkeen. Tämä pieni myymälä on nyt kasvanut maailman johtavaksi hoito- ja hoivaratkaisujen tuottajaksi.

Olemme ylpeitä rikkaasta historiastamme ja tällä sivulla voitte tutustua historiamme eri vaiheisiin. 


1957

Kaiken alku...

Kaiken alku...

Kaikki alkoi pienestä TV- & Radiomyymälästä. Myymälä sijaitsi Askernin kylässä Yorkshiressä, Iso-Britanniassa. 

1966

Ensimmäinen innovaatio

Ensimmäinen innovaatio

Tunstall kehittää maailman ensimmäisen hoitajakutsujärjestelmän, ns. WIC-järjestelmän (Warden's Intercommunication Call System).

1974

Kannettava hoitajakutsu

Kannettava hoitajakutsu

TalkBack oli ensimmäinen kannettava hoitajakutsu. Laitteen ansiosta hoitohenkilökuntu pystyi vastaamaan kutsuihin missä ja milloin tahansa. 

1981

Hälytyskeskuksen kasvu

Hälytyskeskuksen kasvu

Mark I oli ensimmäinen hälytyskeskusohjelmisto, joka kykeni käsittelemään sekä hajautetut että ryhmitetyt hälytyspuhelut. 

1986

PNC2 julkaistaan

PNC2 julkaistaan

Ohjelmisto oli ensimmäinen hälytyskeskusohjelmisto, jonka avulla usean asian tekeminen samanaikaisesti oli mahdollista.

1999

ISO9001 akkreditointi

ISO9001 akkreditointi

Ensimmäinen ISO akkreditointi saavutettiin vuonna 1999. Tuolloin ISO9001 laadunhallinta akkreditointi myönnettiin hätäkeskusjärjestelmien kehittämisestä, valmistuksesta ja huollosta. 

2001

Etähoivan ensiaskeleet

Etähoivan ensiaskeleet

Olimme ensimmäisten joukossa julkaisemassa etähoivapalvelun, jonka avulla omaa terveyttä voitiin seurata kotiympäristössä. 

2019-

Nykyhetki

Nykyhetki

Olemme kehittäneet hoivaratkaisuja yli 60 vuoden ajan. Olemme tehneet sen intohimoisesti, ammattitaidolla ja persoonallisesti. 

Meistä

Olemme maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Tutustu meihin ja visioomme tulevaisuuden hoivaratkaisuista.

Lisätietoja

Ratkaisut

Tutustu luotettaviin ja kustannustehokkaisiin hoivaratkaisuihimme. Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä hoivaratkaisuja tehokkaan ja potilaslähtöisen hoivan tuottamiseen.

Lisätietoja