Kotihoito

Älykkäitä kotihoidon palveluja asiakkaan turvaksi

Kotihoidon ratkaisujemme avulla vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat elää itsenäistä ja turvallista elämää omassa kodissa samalla tukien kotihoidon henkilökunnan työn sujuvuutta. Älykkäät kotihoidon palvelumme varmistavat arjen turvallisuuden, ja näin ihminen voi jatkaa oman elämän elämistä omassa kodissa. 


Tutustu kotihoidon ratkaisuihimme:


Turvapuhelinpalvelu

Tunstallin Turvapuhelinpalvelu tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka on räätälöity turvaamaan ikäihmisten, pitkäaikaissairaiden ja kehitysvammaisten ihmisten arjen omassa kodissa.

Lisätietoja

Avaimeton ovenavaus ja lääkekaappi

Tunstallin Avaimeton ovenavaus on ratkaisu aikaa vievään avainten käsittelyyn. Palvelun avulla kotihoidon henkilökunta kulkee asiakaskäynneillä perinteisten avainten sijaan mobiilisovelluksen digitaalisilla avaimilla. Ratkaisu koostuu matkapuhelimeen asennettavasta sovelluksesta ja taustajärjestelmästä, sekä CareLock–avausmoduulista, joka avaa lukon.

Lisätietoja

Henkilöturva

Kartoitamme henkilöstönne henkilöturvajärjestelmien tarpeen ja toimitamme työpaikkanne tarpeisiin suunnittelemamme turvajärjestelmäratkaisun.

Lisätietoja

Räätälöity kokonaisuus

Turvaratkaisumme on kehitetty käyttäjän arjen sujuvuutta ja yksilön turvallisuutta ajatellen. Kotihoidon henkilökunnan arkea sujuvoitetaan vähentämällä kotiavainten käsittelyyn käytettyä aikaa tai etäyhteyksien kautta tehtyjen vierailujen avulla. Asukkaan turvallisuus omassa kodissa varmistetaan älykkään turvapuhelimen avulla ja palvelu räätälöidään sensoriteknologian avulla. Turvapuhelimen avulla asukas voi hälyttää apua tarvittaessa, ja älykkäiden sensoreiden avulla, asukkaan aktiivisuutta voidaan seurata etänä, säästäen kustannuksia ja lisäten turvan tunnetta.  

 Kuuntelemme jokaisen asiakkaamme tarpeita ja suunnittelemme ratkaisut juuri heidän tarpeidensa mukaisesti. Tämän ansiosta asukkaat tuntevat olonsa turvalliseksi kotonaan.

---------------------------------

Turvapuhelinpalvelumme ovat saatavilla myös yksityisasiakkaillemme koko Suomen alueella. Tutustu tarjontaamme ja mahdollista turvallisempi ja vapaampi elämä kotona asuvalle läheisellesi tai itsellesi 24/7 vuoden jokaisena päivänä


Rakennetaan yhdessä toimiva kokonaisuus teidän tarpeisiinne!