Visiomme 

Maailma, jossa ihmisillä on vapaus elää elämäänsä täysillä – paikassa, jonka he itse valitsevat.

Yrityksemme lähtökohtana on ihmisten arjen turvaaminen innovatiivisen hyvinvointiteknologian avulla.  

17 maassa toimiva 3000 omistautuneen työntekijän tiimi luo ensiluokkaisen osaajakunnan päihittämättömällä strategisella osaamisella hoito- ja hoivatehtävistä.

Tavoitteemme on kehittää hyvinvointiteknologiaa ja teknisiä palveluita yhteiskuntamme iäkkäiden sekä pitkäaikaissairaiden elämän parantamiseksi.  

15 turvapalvelukeskusta ympäri maailmaa työskentelee päivittäin hoitohenkilökunnan sekä terveyspalvelutuottajien kanssa tukeaksemme pitkäaikaishoidon hallinnointia ja henkilökeskeisen hoidon tarjoamista. Laaja-alainen osaamisemme mahdollistaa digitaalisten ratkaisujen kehittämistä itsenäisen asumisen edistämiseen sekä parantamaan kliinisen hoidon tehokkuutta.Tunstall pähkinänkuoressa

2.7 miljoonaa

2.7 miljoonaa

kytkettyä turvapuhelinta

915,000 käyttäjän seuranta

915,000 käyttäjän seuranta

15 turvakeskuksen kautta

530,000 käyttäjää

530,000 käyttäjää

asuu kotona ja saa tukea Tunstallin järjestelmistä

12,000 yritysasiakasta

12,000 yritysasiakasta

käyttää Tunstallin tuotteita ja palveluita


Miksi valita Tunstall yhteistyökumppaniksi?

Digitaaliset innovaatiomme varmistavat luotettavan ja turvallisen hoitoympäristön, yhdistämällä tulevaisuuden teknologian, varmat yhteydet sekä ympärivuorokautisen seurannan.

Ratkaisumme

Strateginen

Strateginen

Kokonaisvaltaisia digi- ja hoivaratkaisuja yhdeltä tuottajalta. Tarjoamme korkealuokkaisia kokonaisratkaisuja digitaalisiin terveys- ja hoivatarpeisiin. Ratkaisumme sisältävät kaiken tarvittavan etävalvontaan - laitteistot, ohjelmistot sekä yhteysvaihtoehdot.

Uraauurtava

Uraauurtava

Uutta teknologiaa parantamaan itsenäistä elämistä. Yli 60 vuoden kokemuksella Tunstallin teknologiaa on integroitu asuntoihin, terveyssektorille ja sosiaalipalveluihin maailmanlaajuisesti. Käytämme tietotaitoamme jatkuvaan tuote- sekä palvelukehitykseen ja näin voimme vastata juuri teidän nykyisiin sekä tuleviin tarpeisiin.

Kokenut

Kokenut

Ylivoimainen kokemus terveys-, asumis- ja sosiaalipalvelualalta. Ratkaisemme päivittäin terveys-, asumis- tai sosiaalipalvelun haasteita ympäri maailmaa. Strategista terveysteknologiaosaamistamme käyttäen, omaksumme teknologisen kehityksen luodaksemme uraauurtavia, elämää mullistavia ratkaisuja tukemaan ennaltaehkäisevien, henkilökeskeisten palveluiden tuottamista.

Tunnustettu

Tunnustettu

Skaalautuvia, kustannustehokkaita ja tunnustettuja ratkaisuja. Luotettu ISO-tunnustettu portfoliomme tarjoaa oleellista kutsuvalvontaa 24h vuorokaudessa, 365 päivää vuodessa. Tarjoamme räätälöityjä, luotettuja ja kustannustehokkaita ratkaisuja, ja kaikki samalta toimijalta.

Innovatiivinen

Innovatiivinen

Hoivakeskeistä tehokkuutta innovaation ja tunnustetun asiantuntemuksen kautta. Tapamme innovoida teki meistä ensimmäisen toimijan markkinoimaan hälytysjärjestelmiä iäkkäille ja liikuntarajoitteisille. Siitä lähtien olemme jatkaneet uuden teknologian omaksumista ja siten pysyneet digitaalisen terveys- ja hoivateknologian edelläkävijänä.Edistämme yhdessä asiakassuuntautunutta ja menestyksekästä Tunstallia. Kehitämme innovatiivisia ratkaisuja ja palveluita, jotta hoitoa ja hoivaa tarvitsevat ihmiset voivat elää itsenäisempää elämää ja kokea enemmän -turvallisesti. Tunstallin toiminnan kulmakivenä on ainutlaatuinen osaaminen, intohimo siihen mitä teemme ja yrityksen rikas historia.

Mika Rajasalo, toimitusjohtaja, Tunstall Oy


Suunnitellaan yhdessä monipuolinen ja moderni hälytysjärjestelmä.
Ota yhteyttä

Käyttökohteet

Tutustu luotettaviin ja kustannustehokkaisiin hoivaratkaisuihimme. Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä hoivaratkaisuja tehokkaan ja potilaslähtöisen hoivan tuottamiseen.

Lisätietoja

Palvelut

Luomme tulevaisuuden hoivaratkaisuja kehittämällä uusia ja toimivia palvelukokonaisuuksia.

Lisätietoja