Hoitajakutsu

Apu on aina lähellä

Hoitajakutsuratkaisumme mahdollistaa asiakkaalle yksinkertaisen tavan saada yhteys hoitohenkilökuntaan. Henkilökunta saa asiakkaan kutsun hälytysviestinä ja heillä on mahdollisuus ottaa puheyhteys hälyttäneeseen asiakkaaseen. Asian hoitaminen puheyhteydellä saattaa joskus olla riittävä apu ja aina ei ole tarpeen käydä asiakkaan huoneessa.

Hoitajakutsuratkaisu mahdollistaa myös lisäavun pyytämisen hoitajalle, kun tarvitaan lisäkäsiä hoitotoimiin tai asiakkaan auttamiseen. Hoitajakutsuratkaisuun voidaan liittää myös mm. elvytyshälyttimiä, henkilöturvahälyttimet sekä automaattisia hälytystietoja kuten ovihälytyksiä, poistumisvalvontaa oville, liikeilmaisimia sekä vuoteesta poistumisen hälytyksiä huoneisiin.


Tunstall Henkilöturva soveltuu:
Sairaalat ja terveyskeskukset - Palvelutalot
   


Helppo yhteys hoitajaan

Hoitohenkilökunnan voi hälyttää mukana pidettävällä hälyttimellä, kiinteästi asennetusta hälytinpainikkeesta tai wc- ja pesutilojen vetonarukalusteista.

Hälytys voidaan tuottaa aktiivisesti tai passiivisesti. Aktiivihälytyksissä asiakas kutsuu henkilökunnan paikalle käyttämällä hälytintä. Passiivihälytyksiä ovat esimerkiksi poistumisvalvontaan ja liikkeentunnistamiseen tai sängystä poistumiseen liittyvät hälytykset.

 


Monipuolinen hälytysjärjestelmä

Hälytysviesti välitetään kohteen tarpeen mukaisesti yhdelle tai useammalle vastaanottajalle. Hälytys voidaan välittää näyttölaitteisiin, mobiililaitteisiin ja työasemien näytöille. Vastaanottajat saavat asiakkaan kutsun hälytysviestinä, jolloin heillä on mahdollisuus ottaa puheyhteys hälyttäneeseen asiakkaaseen.
Hälytysjärjestelmän kaikki tapahtumat kirjautuvat lokitietoihin, joista voidaan tarkastella asiakaskohtaisia hälytys- ja läsnäolotietoja sekä mm. hälytysten vasteaikoja.


Järjestelmä voidaan toteuttaa kiinteästi kaapeloituna tai kokonaan langattomilla paristokäyttöisillä hälyttimillä.Hoitajakutsuratkaisut voidaan toteuttaa joko täysin asiakkaan tiloihin asennettuna paikallisena ratkaisuna tai Tunstallin SaaS-palveluna.

Hälytysjärjestelmän kaikki tapahtumat kirjautuvat lokitietoihin, joista voidaan tarkastella asiakaskohtaisia hälytys- ja läsnäolotietoja sekä mm. hälytysten vasteaikoja.

Saatavilla huolettomana kuukausimaksullisena kokonaispalveluna tai kertainvestointina ja siihen erikseen hankittavana ylläpitopalveluna.


Luodaan turvallinen hoitajakutsuratkaisu. 
Ota yhteyttä

Teknologiset innovaatiot toivat muistisairaille asukkaille mahdollisuuden liikkua vapaammin omassa ympäristössä

Harakärrsgården ei käytä sanoja kuten potilas tai käyttäjä. Ruotsissa sijaitsevassa muistisairaiden hoitokodissa keskitytään jokaisen asukkaan ainutlaatuiseen elämäntarinaan ja hoivatarpeen huomioimiseen. Lue miten teknologia luo turvallisen elinympäristön hoitokodin asukkaille.

Lisätietoja

Poistumisvalvonta

Asiakkaalla saattaa olla tarve lähteä oman turvallisen yksikön ulkopuolelle, jolloin hoitajien on tärkeää saada poistumisesta tieto nopeasti. Muistihäiriöiselle voidaan antaa ranteeseen tai vaatteeseen kiinnitettävä, automaattisesti hälyttävä hälytin.

Lisätietoja