Sertifikaatit

Tunstallilla ihminen on aina palvelun ja ratkaisun keskiössä. Yrityksemme lähtökohtana on ihmisten arjen turvaaminen innovatiivisen hyvinvointiteknologian avulla. Pyrimme jatkuvasti kehittämään palveluitamme ja työskentelemme ahkerasti varmistaaksemme asiakkaillemme korkeatasoisen palvelun.


QualitySysCert_ISO9001_col.png

ISO 9001 - Laatujärjestelmä

ISO 9001 laadunhallintastandardin avulla osoitamme Tunstallin toiminnan perustuvan asiakaslähtöisyyteen ja järjestelmälliseen laadun kehittämiseen.  Sertifikaatti korostaa myös Tunstallin luotettavuutta toimijana toimivien prosessien myötä.  

Kansainvälinen standardointijärjestö (ISO) on maailman suurin ja tunnetuin kansainvälisten standardien tarjoaja. Järjestö asettaa yrityksille korkeat vaatimukset ennen sertifioinnin myöntämistä.


InformationSecuritySys_ISOIEC27001_col.png

ISO 27001 - Tietoturvajohtamisjärjestelmä

ISO 27001 on tietoturvan hallinnan standardi. Sertifiointi osoittaa, että tietoturvajohtamisjärjestelmämme seuraa parhaita käytäntöjä ja täyttää kaikki standardin asettamat vaatimukset. Turvallisuus on olennainen osa Tunstallin aktiviteetteja. Tietojen, järjestelmien ja palveluidemme suojaaminen on keskeinen osa sisäisiä prosessejamme.   

Kansainvälinen standardointijärjestö (ISO) on maailman suurin ja tunnetuin kansainvälisten standardien tarjoaja. Järjestö asettaa yrityksille korkeat vaatimukset ennen sertifioinnin myöntämistä.


Tunstall EU declaration of Conformity_Wide.png

CE-merkintä

CE-merkintä on merkintä, joka osoittaa että tuote täyttää EU:n turvallisuus-, terveys- ja ympäristövaatimukset.

Tunstall-tuotteet ovat CE-merkittyjä.

EU Declaration of Conformity CL IP-GSM

EU Declaration of Conformity TX4

EU Declaration of Conformity Smarthub


RINKI_MERKKI_valk_pohja_RGB.png

Rinki-merkki

Suomalainen Rinki-merkki myönnetään yrityksille, jotka huolehtivat vastuullisuudesta ja pakkausten tuottajavastuun hoitamisesta. RINKI-merkki osoittaa yrityksen ympäristövastuusta pakkausten tuottajavastuun osalta.

Lue lisää Rinki-merkistä