Sairaala- ja terveyskeskusratkaisut

Turvattu arki joustavalla hälytysjärjestelmällä

Ratkaisumme sairaaloihin ja terveyskeskuksiin tuovat turvallisuutta ja vakautta potilaiden ja hoitohenkilökunnan arkeen. Voimme mukauttaa monipuolisen ja nykyaikaisen hälytysjärjestelmämme vastaamaan juuri teidän tarpeita niin hoitohenkilökunnan kuin potilaiden näkökulmasta.

Voimme toteuttaa nykyaikaisen hälytysjärjestelmäkokonaisuuden, jota voidaan laajentaa tarpeittenne mukaisesti. Voitte taata turvallisuuden myös väliaikaisissa tiloissa langattoman hälytysjärjestelmämme avulla.


Skaalautuva turvajärjestelmä ammattitaidolla 

Autamme teitä hoitajakutsu- ja henkilökunnan turvajärjestelmäratkaisujen tarvekartoituksessa ja rakennamme nykyisiin ja tuleviin tarpeisiinne parhaiten soveltuvan langattoman, helppokäyttöisen CareCom-hälytysjärjestelmän.

Sairaalaympäristöön mukautettujen CareCom-järjestelmien toimituksiin kuuluu ammattitaitoinen asennus ja käyttöönotto. Lisäksi tarjoamme laadukkaat ja asiantuntevat koulutukset ja käytönopastukset tarpeittenne mukaan. Voimme huolehtia ratkaisujen koko elinkaaren hallinnasta, mikä pitää sisällään asennuksen, käyttöönoton, koulutuksen, dokumentaation sekä järjestelmän ylläpidon.

 

Työmotivaatiota ja vähemmän stressiä

Ratkaisumme avulla henkilökunta käsittelee saapuvat hälytykset vaivattomasti ja helposti. Järjestelmä mahdollistaa nopean ja huomaamattoman tavan hälyttää apua uhkaavassa tilanteessa. Taustalla toimiva tekniikka luo hoitajille ja potilaille turvallisen hoitoympäristön. Henkilökunnan turvajärjestelmä lisää työmotivaatiota ja vähentää stressiä. 

Suunnittelemme monipuolisen ja nykyaikaisen järjestelmän vastaamaan juuri teidän tarpeitanne sekä hoitohenkilökunnan että potilaiden näkökulmasta. Järjestelmä skaalautuu helposti erityyppisiin ympäristöihin ja eri osastojen tarpeisiin.

 


Ratkaistaan haasteenne yhdessä! 
Ota yhteyttä

flamenco® - joustava viestintäjärjestelmä

flamenco® on tulevaisuuden haasteisiin vastaava viestintäratkaisu.  flamenco®-järjestelmäalustalla toimiva ratkaisu on suunniteltu varmistamaan yksinkertainen ja tehokas viestintä sairaalaympäristössä.

Lisätietoja

Henkilöturva

Kartoitamme henkilöstönne henkilöturvajärjestelmien tarpeen ja toimitamme työpaikkanne tarpeisiin suunnittelemamme turvajärjestelmäratkaisun.

Lisätietoja