Medialle

Tunstallin lähtökohtana on ihmisten arjen turvaaminen siellä, missä ihmiset itse haluavat asua. Kehitämme hyvinvointiteknologian avulla ratkaisuja yhteiskuntamme iäkkäiden ja pitkäaikaissairaiden arjen parantamiseksi ja omannäköisen elämän turvaamiseksi. 

17 maassa toimiva 3000 omistautuneen työntekijän tiimi luo ensiluokkaisen osaajakunnan päihittämättömällä strategisella osaamisella hoito- ja hoivatehtävistä.

Meillä on yli 65 vuoden kokemus teknologisten ratkaisujen tuottamisesta hoito- ja hoiva-alalla. Kehitämme hoivakäytäntöjä innovatiivisesti kansainvälisen verkostomme esimerkkejä hyödyntäen. Haluamme olla edelläkävijänä kehittämässä proaktiivisia hoito- ja hoivaratkaisuja, joilla voidaan ennakoida ja välttää vakavia tapaturmia kotona, palvelutalossa ja sairaalassa. Ennakoivat hoivapalvelut perustuvat sensoriteknologian keräämään tietoon ja tehtyihin hälytyksiin: sensori voi reagoida esimerkiksi avaamattomaan jääkaapin oveen. Sensoriteknologian lisäksi tarjoamme myös ennakoivia hoivaratkaisuja, kuten voinnintarkastussoittoja. Vuonna 2021 perustimme Suomeen turvapalvelukeskuksen, jossa turvapuhelinhälytysten vastaanottamisen lisäksi tarjotaan uusia proaktiivisia palveluita. 

Yhteiskunnan resurssit eivät riitä kattamaan tämän päivän ja tulevaisuuden hoivatarpeita ilman teknologisia ratkaisuja. Palvelumme tarjoavat hoitohenkilökunnalle turvalliset ja kustannustehokkaat edellytykset ikääntyvien ja pitkäaikaissairaiden ihmisten hoitoon. Meiltä asiakkaamme saavat kokonaisvaltaisia ratkaisuja yhdeltä tuottajalta niin koteihin, sairaaloihin kuin palveluasumisen kohteisiin. 

Visiomme

Maailma, jossa ihmisillä on vapaus elää elämäänsä täysillä – paikassa, jonka he itse valitsevat.


Tunstall pähkinänkuoressa

2.7 miljoonaa

2.7 miljoonaa

kytkettyä turvapuhelinta

915,000 käyttäjän seuranta

915,000 käyttäjän seuranta

15 turvakeskuksen kautta

530,000 käyttäjää

530,000 käyttäjää

asuu kotona ja saa tukea Tunstallin järjestelmistä

12,000 yritysasiakasta

12,000 yritysasiakasta

käyttää Tunstallin tuotteita ja palveluita


Yhteystiedot medialle

Mika Rajasalo
Toimitusjohtaja
mika.rajasalo@tunstall.com
+358 40 566 6880

Johto
Johdon yhteystiedot

Logot ja kuvat median käyttöön

Tunstallin Mediapankista voit ladata painokelpoisia logoja ja kuvia.


Meistä

Olemme maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Tutustu meihin ja visioomme tulevaisuuden hoivaratkaisuista.

Lisätietoja

Johtoryhmä

Kokeneella johtoryhmällämme on laaja ymmärrys ja osaaminen hoivapalveluiden ja teknologisten innovaatioiden tuottamisesta.

Lisätietoja