Peter Nicklin on Tunstall Healthcaren hallituksen uusi puheenjohtaja



Tunstall Healthcare nimittää uuden hallituksen puheenjohtajan

maaliskuuta 21, 2021

Sosiaali- ja terveysalan terveysteknologiaratkaisujen markkinajohtaja, Tunstall Healthcare on nimittänyt Peter Nicklinin hallituksen puheenjohtajaksi.

Peterillä on merkittävä kansainvälinen ura terveydenhuollon ylimmässä johdossa Baxter Internationalissa, Bayer Healthcare, Novartis ja Bristol-Myers Squibbissä ja useilla aloilla, mukaan lukien lääkkeet, rokotteet, MedTech, hammaslääketiede, eläinten terveys ja terveydenhoitopalvelut.

Peter Nicklin kommentoi nimitystä: "Olen iloinen voidessani liittyä Tunstallin hallituksen jäseneksi sosiaali- ja terveysalan digitalisaation kannalta niin keskeisenä ajankohtana, kun digitaalisten terveydenhuollonpalveluiden käyttöönotto on nopeaa kaikkialla maailmassa.”

”Tunstall on ihanteellisessa asemassa jatkaa markkinajohtajuutensa rakentamista kaikissa toimintamaissaan. Odotan innolla yhteistyötäni Tunstall-tiimin kanssa, jotta löydämme markkinoiden uudet mahdollisuudet ja voimme yhdessä viedä yrityksen strategiaa eteenpäin."

Viime aikoina Peter on ollut Itävallan Koblachissa sijaitsevan Amann Girrbach AG: n toimitusjohtaja ja hallituksen jäsen. Tällä hetkellä hän on sveitsiläisen lääkeyhtiön Versantisin hallituksen puheenjohtaja ja alallaan johtavan lääkeyhtiön, Healthcare at Home, hallituksen puheenjohtaja, joka keskittyy kroonisten, harvinaisten sairauksien ja onkologisen lääketieteen hallintapalveluihin.

Meistä

Olemme maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Tutustu meihin ja visioomme tulevaisuuden hoivaratkaisuista.

Lisätietoja
Vår historia

Tarinamme

Matkamme alkoi vuonna 1957. Lue koko tarinamme nykypäivään saakka.

Lisätietoja

Ratkaisut

Tutustu luotettaviin ja kustannustehokkaisiin hoivaratkaisuihimme. Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä hoivaratkaisuja tehokkaan ja potilaslähtöisen hoivan tuottamiseen.

Lisätietoja