Innovaatiot ja tulevaisuuden hoivan kehittäminen

helmikuuta 15, 2021

Tunstall on aina panostanut tuotekehitykseen ja innovaatioihin läheisessä yhteistyössä erikoistuneen terveydenhuollon henkilöstön ja ratkaisun käyttäjien kanssa. Käymme jatkuvaa keskustelua ratkaisun käyttäjien kanssa ja kuuntelemme asiakkaiden toiveita ratkaisujen kehittämisestä.

”Innovaatio ei ole asia, jota voit pakottaa tai suunnitella yhtenä viikon monista tehtävistä. Innovaatiot syntyvät, kun luodaan ilmapiiri, jossa saa kokeilla hullujakin ideoita ja jossa uskallat epäonnistua ja oppia siitä ”, sanoo Pohjoismaiden tuotekehityksen johtaja Niklas Rosander.

"Olemme ylpeitä asiakaskeskeisestä tavastamme toimia. Intohimomme on ymmärtää, mitä haasteita ja mahdollisuuksia on luoda paremmat edellytykset ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille vapaan ja omannäköisen elämän elämiselle, ja miten me innovaatioiden avulla kehitämme tulevaisuuden hoivaratkaisuja.”, Rosander jatkaa.

 

 

 

”Innovaatio ei ole asia, jota voit pakottaa tai suunnitella yhtenä viikon monista tehtävistä."

Niklas Rosander
Development Director
Tunstall Nordic

Tunstall MalmoĢˆ (291).jpg


Haluatko kuulla lisää innovaatioistamme ja palveluistamme?

 

Ota yhteyttä!

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

Aktiivisuuden seuranta

VAC aktiivisuuden seurantajärjestelmä mahdollistaa automaattisen aktiivisuuden seurannan asukkaan omassa kodissa.

Lisätietoja

Saarikassa asiakkaiden hyvinvointi turvataan sensoriteknologian avulla

Älykkäät sensorit huomaavat jos asukas on kaatunut omassa huoneessa ja hälyttää heti hoitohenkilökunnan paikalle. Nyt hoitohenkilökunnalle jää enemmän aikaa viriketoiminnalle, kun teknologia auttaa asiakkaiden turvallisuuden varmistamisessa.

Lisätietoja