Turvapuhelinpalvelu

Turvaa kotiin vuorokauden ympäri,
vuoden jokaisena päivänä  

Koti on oma turvasatama. Koti on kuitenkin myös paikka, jossa tapahtuu eniten tapaturmia. Yleisimpiä näistä ovat kompastumiset, kaatumiset ja liukastumiset. Vaikka kuinka yrittäisi, vahinkoja sattuu kaikille. Vahinkojen sattuessa on hyvä tietää, että apua on saatavilla.

Tunstallin Turvapuhelinpalvelu tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka on räätälöity turvaamaan ikäihmisten, pitkäaikaissairaiden ja kehitysvammaisten ihmisten arjen omassa kodissa. Turvapalvelukeskuksemme turvapuhelinpäivystäjät ovat laillistettuja sairaanhoitajia tai lähihoitajia. Turvapalvelukeskus päivystää vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Turvapuhelinpalvelu mahdollistaa turvallisemman ja vapaamman elämän kotona asuvalle ihmiselle - ja antaa mielenrauhaa läheiselle.


Tunstall Turvapuhelinpalvelu soveltuu:
Kotihoito
   


Lataa Turvaa kotiin -esite
tästä


Ammattitaitoinen hoitohenkilökunta auttaa kotona asuvaa 24/7

  • Kun turvarannekkeen nappia painaa, yhdistyy hälytys Tunstallin Turvapalvelukeskukseen.
  • Turvapalvelukeskus tunnistaa hälyttävän henkilön ja avaa puheyhteyden keskuksen ja turvapuhelimen välille.
  • Hoitoalan ammattilainen kartoittaa avuntarpeen puhelun aikana ja lähettää tarvittaessa ennaltamäärätyn auttajatahon paikalle
  • Auttajana voi toimia asiakkaan läheinen tai Tunstallin turva-auttaja. Akuuteissa ja henkeä uhkaavissa tilanteissa olemme yhteydessä Hätäkeskukseen (112).
  • Palvelu on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi
  • Lue lisää 4G-turvapuhelimesta >>
  • Lue lisää GPS-turvakellosta >>

 


Lisälaitteilla räätälöity turvakokonaisuus 

Tunstallilla on myös tarjolla sensoreita ja lisälaitteita, jotka lisäävät kodin turvallisuutta. Turvapuhelimeen kytkettynä lisälaitteet voivat hälyttää apua esimerkiksi palon syttyessä tai kaatumisen yhteydessä. Hälytys välittyy automaattisesti Tunstallin Turvapalvelukeskukseen, joka turvapuhelimen välityksellä kartoittaa tilanteen ja kutsuu tarvittaessa apua. Asunnon poistumisvalvonta, liesivahti sekä paikantava GPS-turvakello ovat esimerkkejä tuotteista joita suosittelemme muistisairaille asiakkaillemme.
Tutustu lisälaitteisiimme >>


Proaktiiviset hoitopalvelut

Päivittäisen tai viikottaisen voinnintarkastussoiton aikana turvapuhelinasiakasta muistutetaan ottamaan lääkkeet tai ylläpitämään nestetasapainoa lämpimän päivän aikana. Kyse voi myös olla yksinäisyyttä lievittävästä keskusteluhetkestä tai voinnin seurannasta sairaalajakson jälkeen.Rannekkeen kanssa voi käydä suihkussa ja tiskata. Turvapuhelinhälytykset toimivat asunnon sisäpuolella. Turvapuhelin toimii sähkökatkon aikana 48 h varavirtalähteellä. Yksi turvapuhelin riittää kattamaan koko asunnon. Turvakelloa käytettäessä turva-auttaja tulee auttamiskäynnille asunnolle. Palvelussa käytettävät tuotteet ovat helppokäyttöisiä.

Tiedolla johtaminen auttaa reagoimaan asiakkaiden tilanteen muutokseen. Reaktiivisesta kohti proaktiivisempaa palvelua. Tunstallin tarjoama järjestelmä valvoo pitkällä aikavälillä asiakkaan voinnissa tapahtuvia muutoksia esim. hälytysmäärien kasvun ja niiden ajankohdan suhteen. Raportointimallimme auttavat reagoimaan nopeasti asiakkaan tilanteessa tapahtuviin muutoksiin ja tunnistamaan kotihoidon lisääntyneen palveluntarpeen.

Peruspalvelu sisältää turvapuhelimen, hälytyspainikkeen ja turvapalvelukeskuspalvelun, liittymän (ja palvelusta aiheutuvat puhelinkustannukset). Lisäpalvelut erikseen suoritepohjaisesti €/kpl-periaatteella (asennukset, laitteiden poisnoudot ja auttamispalvelu). Palveluun liitettävät langattomat lisälaitteet erikseen €/kk/laite-periaatteella.


 Pyydä tarjous alueenne kotihoidon turvapuhelinpalvelusta.
Ota yhteyttä

Asiakaspalvelumme yhteystiedot

Aukioloajat: ma-pe 8-16
Puhelinnumero: 010 207 7177
Sähköposti: turvapalvelu@tunstall.com


Tiedolla johtaminen auttaa tunnistamaan lisääntyneen palveluntarpeen

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueella on vanhus- ja vammaisasiakkailla muiden tukipalveluiden ohella mahdollista saada turvapuhelin- ja turva-auttajapalvelua, joka auttaa tukemaan asiakkaan selviytymistä kotona ja arjessa. Palvelun hyvinvointialueelle tuottaa Tunstall Oy.

Lisätietoja

Avaimeton ovenavaus ja lääkekaappi

Tunstallin Avaimeton ovenavaus on ratkaisu aikaa vievään avainten käsittelyyn. Palvelun avulla kotihoidon henkilökunta kulkee asiakaskäynneillä perinteisten avainten sijaan mobiilisovelluksen digitaalisilla avaimilla. Ratkaisu koostuu matkapuhelimeen asennettavasta sovelluksesta ja taustajärjestelmästä, sekä CareLock–avausmoduulista, joka avaa lukon.

Lisätietoja
Turvapuhelinpalvelut yksityisasiakkaille

Yksityisasiakkaille

Turvapalvelukeskuksemme turvapuhelinpalvelut ovat saatavilla myös yksityisasiakkaillemme koko Suomen alueella. Tutustu tarjontaamme ja mahdollista turvallisempi ja vapaampi elämä kotona asuvalle läheisellesi tai itsellesi 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Palvelu on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Lisätietoja