• Koti
  • Turvapalvelukeskus

Turvapalvelukeskus

Huolenpitoa vuorokauden ympäri,
vuoden jokaisena päivänä

Tunstallin turvapalvelukeskus tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka on räätälöity turvaamaan ikäihmisten, pitkäaikaissairaiden ja kehitysvammaisten ihmisten arjen omassa kodissa. Palvelumme avulla apua on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.  

Vahvuutemme on kokonaisratkaisujen toimittaminen – älykkäästä teknologiasta asiakaslähtöisiin turvapalveluihin. Tunstallin alustaan on myös helppo integroida kolmannen osapuolen ratkaisuja, joiden avulla monimutkaisetkin hoivatarpeet saadaan ratkaistua.

 


Palvelut

  • Turvapuhelinhälytysten vastaanotto ja välitys
  • Etäseuranta sensoreiden avulla
  • Lukkojen etähallinnointi
  • Turva-auttajat
  • Proaktiiviset hoivapalvelut

Icon_Monitoring@4x.png


 

Asiakaspalvelumme yhteystiedot

Aukioloajat: ma-pe 8-16
Puhelinnumero: 010 207 7177
Sähköposti: turvapalvelu@tunstall.com


Turvapalvelukeskus auttaa palvelutalojen henkilöstöä hälytysten käsittelyssä

Palvelutalon asiakkailta tulevia kysymyksiä ja tiedusteluja kuten: Mitä kello on? Milloin hoitaja tulee käymään? Tarkistin vain, että hälytin toimii, ovat esimerkkejä ei-kiireellisistä hälytyksistä, joita hoitohenkilökunta vastaanottaa päivittäin. Nämä puhelut on kuitenkin mahdollista ohjata turvapalvelukeskuksen päivystäville hoitajille, jotka käsittelevät kaikki saapuvat hälytykset ja välittävät vain avuntarpeen ja  kiireelliset hälytykset hoitohenkilökunnalle.

Lisätietoja

Turvapalvelu - kuinka voin auttaa?

Turvapalvelu – kuinka voin auttaa? Tämän lauseen olemme kuulleet yli 222 000 kertaa kuluneen 12 kuukauden aikana, kun turvapuhelinasiakkaat ovat soittaneet syksyllä lanseeraamaamme turvapalvelukeskukseen. Näistä puheluista 21% eli 46 000 on ollut vahinkohälytyksiä, joita helposti tapahtuu, kun asiakkaalla on turvaranneke käytössä vuorokauden ympäri. Vahinkohälytykset osoittavat meille, että turvaranneketta käytetään.

Lisätietoja

Haluatko lisätietoja turvapalvelukeskuksestamme?

Jätä yhteystietosi alle, jotta voimme olla sinuun yhteydessä