myMobile auttaa hoidon kiireellisyyden arvioinnissa

myMobile auttaa potilaiden etäarvioinnissa ja asettaa tulokset kiireellisyysjärjestykseen. Triage menetelmään perustuva ratkaisu analysoi eristyksissä olevien henkilöiden syöttämiä terveystietoja ilmoittaen hoitohenkilökunnalle vakavista oireista.

Eristyksissä olevien henkilöiden seuranta etänä

Eristyksissä olevien henkilöiden seuranta yksinkertaistuu myMobile-sovelluksella. Eristetty henkilö kerää omatoimisesti terveystietojaan sovelluksen kyselylomakkeen avulla. Kyselylomakkeessa täytetään kehon lämpötila, jonka jälkeen täsmentävät kysymykset tarkentavat tietoja henkilön terveydentilasta.

Hoitohenkilökunnalle ilmoitus keskivakavista ja vakavista oireista

Hoitohenkilökunta seuraa eristettyjen henkilöiden terveydentilaa etänä Triage Manager:in avulla. Ohjelmisto kerää ja arvioi vastaanotetut tiedot lähettäen keskivakavista ja vakavista oireista sähköpostin tai tekstiviestin hoitohenkilökunnalle lisätoimenpiteitä varten.  


Triage Manager-kiireellisyysjärjestysohjelmisto

ICP Triage manager on kiireellisyysjärjestysohjelmisto. Ohjelmisto kerää ja analysoi eristettyjen henkilöiden myMobile-sovellukseen syöttämän datan ja järjestää tulokset kiireellisyysjärjestykseen.  Järjestelmä ilmoittaa terveydenhuollon ammattilaisille sähköpostitse tai tekstiviestinä vakavista oireista raportoinneista henkilöistä.

myMobile-mobiilisovellus

myMobile-sovelluksen avulla eristyksissä olevat henkilöt voivat lähettää terveystietojaan omasta älypuhelimesta tai tabletista. Sovellus tarjoaa myös mahdollisuuden suojattuun videoyhteyteen kotona olevan henkilön ja hoitohenkilökunnan välille.


Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme. 

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja olemme sinuun yhteydessä.