• Koti
  • Meistä
  • Hyvinvointiteknologia tukee yhteiskuntaa kriittisinä aikoina

Hyvinvointiteknologia tukee yhteiskuntaa kriittisinä aikoina

Covid-19-koronaviruspandemia on luonut tarpeen nopeasti asennettavalle ja hoitoa tehostavalle hyvinvointiteknologialle. Varautuminen kasvaviin potilasmääriin uusien toimintamallien avulla varmistaa potilasturvallisuuden myös poikkeusolosuhteissa. 

Etäpalvelut vähentävät fyysisten kohtaamisten tarvetta

Koronaviruksen aiheuttama poikkeustila luo huomattavia paineita terveydenhuollolle. Nopeasti kasvavat potilasmäärät täyttävät sairaaloita ympäri maailman ja tarve avulle on suuri. Etäpalveluiden avulla fyysisten kohtaamisten määrää voidaan vähentää ja samalla tehostaa hoitoa. Näin ollen suurten potilasmäärien käsitteleminen helpottuu ja potilaiden sekä hoitohenkilökunnan arki turvataan.

Ensisijainen tavoitteemme on tukea sinua

Sairaanhoitopiirien tukeminen ja ratkaisujen kehittäminen ovat meidän kaikkien vastuulla. Haluamme varmistaa sujuvan työarjen myös poikkeustilan aikana ja mahdollistaa hoitohenkilökunnan keskittyminen hoitotyöhön. Nopeasti asennettava hoitajakutsuratkaisumme väliaikaisiin hoitoyksiköihin varmistaa potilaiden ja hoitohenkilökunnan sujuvan viestinnän.Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme. 

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja olemme sinuun yhteydessä.