Avaimeton ovenavaus ja lääkekaappi

Mutkattoman työarjen puolesta

Avainten noutaminen ja luovuttaminen seuraavalle niitä tarvitsevalle vie noin kuusi prosenttia kotihoidon henkilökunnan työajasta. Etenkin suurilla maantieteellisillä alueilla avainten käsittely voi viedä jopa 15 prosenttia työajasta, joka on 30-60 minuuttia hoitohenkilöä kohden päivässä. Avaimettoman ovenavauksen avulla avainten käsittelyyn kuluvaa aikaa voidaan lyhentää merkittävästi tuoden enemmän aikaa asiakastyölle sekä helppoutta kotihoidon arkeen.


Tunstall Avaimeton ovenavaus ja lääkekaappi soveltuu:
 Kotihoito -  Palvelutalot
   


Mobiilisovellus perinteisten avainten sijaan

Tunstallin Avaimeton ovenavaus on ratkaisu aikaa vievään avainten käsittelyyn. Palvelun avulla kotihoidon henkilökunta kulkee asiakaskäynneillä perinteisten avainten sijaan mobiilisovelluksen digitaalisilla avaimilla. Ratkaisu koostuu matkapuhelimeen asennettavasta sovelluksesta ja taustajärjestelmästä, sekä CareLock–avausmoduulista, joka avaa lukon.

Helppokäyttöisessä sovelluksessa valitaan “Avaa”-painike, jolloin järjestelmämme tarkistaa taustalla käyttäjän oikeudet ja avaa asiakkaan avausmoduulin. Palvelun taustajärjestelmä toimitetaan täysin selainpohjaisena, joka ei vaadi erillisiä laiteinvestointeja. Tyylikkäästi muotoiltu avausmoduuli asennetaan asiakkaan omaan oveen sisäpuolelle vääntönupin tilalle, jolloin ovi ei eroa tavallisesta ovesta ulkonäöltään ulospäin. Avausmoduuli soveltuu suurimpaan osaan markkinoilla olevista lukoista ja lukkopesistä, ja se on akkukäyttöinen, joten kalliita sähköasennuksia ei tarvita.

Turvallisuus edellä

Mobiiliavausten avulla vältytään avainten häviämiseltä, varastamiselta ja luvattomalta kopioinnilta. Kaikki avaukset suoritetaan siihen tarkoitetulla mobiilisovelluksella. Matkapuhelin yhdistetään avausmoduuliin Bluetooth-yhteyden avulla. Järjestelmä tarkistaa aina käyttäjän oikeuden avata lukko. Avainturvallisuus lisääntyy ja säästytään kadonneiden avainten uudelleensarjoituskustannuksilta sekä siitä aiheutuvasta stressistä.

Kuka kävi ja milloin?

Kaikki avaamiset rekisteröityvät taustajärjestelmään käyttäjä- ja laitekohtaisesti. Taustajärjestelmästä voidaan tarkistaa, kenen asiakkaan luona on käyty, kuka käynnin suoritti ja milloin sekä kauan käynti kesti. Näin ollen raportointi kotihoidon työajasta tarkentuu ja laadukas tiedonkeräys ja tiedolla johtaminen mahdollistetaan. Käyntien lokitiedot ovat lisäksi iso turvallisuustekijä, myös kotihoidon asiakkaalle.


Avaimeton lääkekaappi on ratkaisu turvalliseen lääkesäilytykseen

Tunstallin Avaimeton lääkekaappi käyttää samaa teknologiaa ja taustajärjestelmää kuin Avaimeton ovenavaus. Palvelun avulla kotihoidon henkilökunta avaa asiakkaiden lukollisia lääkekaappeja asiakkaan kotona perinteisten avainten sijaan mobiilisovelluksen digitaalisilla avaimilla. Näin estetään asiattomien henkilöiden pääsyn lääkkeille.

Avaimeton lääkekaappi -ratkaisu on kehitetty helpottamaan hoitohenkilökunnan arkea ja varmistamaan turvallisen lääkkeiden käsittelyn. Kaapin voi helposti asentaa asiakkaan kotiin tai sijoittaa palvelutalon huoneistoihin yksittäisen henkilön lääkkeiden säilyttämiseen tai kotihoidon tiloissa.


 

 

Pienempi lääkekaappi

L x P x S: 187 x 375 x 305 mm

Halvskåp med App_v2.png

Saatavana kahtena versiona, joista toisessa saranat ovat oikealla ja toisessa vasemmalla.

Isompi lääkekaappi

L x P x S: 375 x 375 x 305 mm

Enkelskåp, ner med saker i 2.jpg

Saatavana kahtena versiona, joista toisessa saranat ovat vasemmalla ja toisessa  alareunassa.

Yhdistele omiin tarpeisiin

 

Vänster, enkelskåp ner och höger, transparent.png

Eri kokoja yhdistämällä voi räätälöidä oman kokonaisuuden.


Järjestelmä toimitetaan SaaS-palveluna. Palveluun kuuluu järjestelmän lisäksi laitteet, laitteiden tekninen ylläpito, asennukset ja poistot, ympärivuorokautinen käyttäjätuki sekä nimetty palvelupäällikkö.

Jokainen käynti asiakkaan luona rekisteröityy myös taustajärjestelmään. Saapumis- ja poistumisajankohta sekä kävijätiedot tallentuvat järjestelmään, mikä parantaa työn laadun seurantaa ja raportointia.

USEIN KYSYTTYÄ: Asennuksesta asukasoviin ja lääkekkaappeihin ei jää asennusjälkiä - Akun vaihtoväli 1-3 vuotta normaaleissa käyttöolosuhteissa - Avaimettoman lääkekaapin voi hankkia myös itsenäisenä palveluna - Järjestelmän voi integroida eri toiminnanohjausjärjestelmiin.


Päivitetään teidänkin kotihoitonne avaimettomaan ratkaisuun. 
Ota yhteyttä

Parempaa avainturvallisuutta ja kotihoidon työn sujuvoittamista

Kanta-Hämeen hyvinvointialueella avaimeton ovenavaus on otettu laajasti käyttöön. Oma Hämeen alueen kotihoidon tueksi on alueen 1100 asiakkaalle asennettu Tunstallin Tieralle toimittama avaimettoman ovenavauksen ratkaisu eli Tiera Sesam.

Lisätietoja

Oulun kaupungin kotihoito avasi oven avaimettomalle ovenavaukselle

Oulun kaupungin kotihoito otti syksyllä 2018 käyttöönsä Tunstallin arkea sujuvoittavan ratkaisun: avaimettoman ovenavauksen. Sirpa Saarela Oulun kotihoidosta kertoo palvelun käyttöönotosta.

Lisätietoja