Paikallinen osaaminen, globaali vahvuus

maaliskuuta 8, 2023

Kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi 8. maaliskuuta Tunstall Group nostaa esiin muutamia työntekijöitä, jotka ovat olennainen osa sen maailmanlaajuista menestystä. He kertovat meille enemmän erilaisista taustoistaan, rooleistaan ja saavutuksistaan sekä siitä, mikä heidän mielestään on palkitsevinta työskennellessään organisaatiossa, joka on omistautunut valinnanmahdollisuuksien ja riippumattomuuden mahdollistamiseen.

3_Marianne_bl_w.jpg

Marianne Rydgren, tuotepäällikkö, Tunstall Ruotsi

Minulla on ollut todella monipuolinen ura. Olen työskennellyt journalismin ja koulutuksen parissa ennen Tunstallin rooliani alustakehityksen ja sovellusten parissa. Minulla on monenlaisia kiinnostuksen kohteita, joten minulle on tärkeää, että voin työskennellä yhteistyöroolissa, jossa voin käyttää ja kehittää erilaisia kykyjäni sekä jatkaa henkilökohtaista kasvuani ja oppia teknologiasta ja ihmisistä.

Toimistossa vallitsee todellinen keskinäisen kunnioituksen ilmapiiri. Kaikkia kuunnellaan ja mielipiteet ja ajatukset tunnustetaan tasapuolisesti. Tunnen oloni erittäin mukavaksi kollegoideni kanssa ja pidän monia heistä ystävinä.Olen saavuttanut monia ammatillisia toiveitani ja Tunstall on saanut minut tuntemaan oloni arvostetuksi ja antanut minulle mahdollisuuksia kehittyä. Sitäkin tärkeämpää on, että se on myös antanut minulle joustavuutta löytää tasapaino urani ja lasteni kasvattamisen välillä. Kun näen, että loppukäyttäjämme käyttävät ja arvostavat tuotteitamme ja ohjelmiamme, tiedän, että tämä kaikki parantaa heidän elämänlaatuaan niin silloin löydän työni todellisen merkityksen.


1_Emma_bl_w.jpg

Emma Keaney, ohjelmistokehityspäällikkö, Tunstall UK

Koko urani on ollut ohjelmistosuunnittelussa, mutta perheeni on täynnä lääkäreitä ja kliinikkoja. Vaikka päätin itse olla kulkematta sitä polkua, minulle oli tärkeää löytää hoitoon ja terveyteen liittyvä rooli yrityksessä, joka vaikutti jollain tavalla yhteiskuntaan, ja Tunstall on tuonut sen minulle. Ihmisiä, joiden kanssa työskentelen, motivoivat samat arvot. Meillä on yhteinen päämäärä ja tulemme töihin samoista syistä. Rakastan ihmisiä, joiden kanssa työskentelen; meillä on erittäin lahjakkaita ja taitavia ihmisiä, ja on mahtavaa työskennellä heidän kanssaan. Meillä Tunstallilla on erittäin välittäviä tiimejä, joissa kaikki pitävät toisistaan huolta. Meitä motivoi toimintamme erinomaisuus ja laatu, mutta myös se, että autamme rakentamaan osallistavaa ja hauskaa kulttuuria.


2_Melanie_bl_w.jpg

Melanie Bruland, henkilöstöhallinto/markkinointi, Tunstall Saksa

Opiskelin viestintätiedettä ennen kuin aloitin urani Tunstallilla markkinoinnin parissa. Olen sittemmin siirtynyt HR-osastolle, mutta olen edelleen erikoistunut markkinointiin, joten tuntuu, että olen kyennyt kokoamaan kaikki kokemukseni ja kiinnostuksen kohteeni yhteen rooliin. HR-tiimini ja minä pyrimme houkuttelemaan ja pitämään oikeat kyvyt yrityksessä. Minulle se tarkoittaa työhön sopivan henkilön löytämistä sukupuolesta riippumatta. Tarvitsemme parhaat taidot, mutta meidän on myös löydettävä ihmisiä, jotka sopivat hyvin tiimiin.

Vietämme kaikki paljon aikaa töissä, joten kollegani ovat minulle kuin perhettä. Mutta pystymme työskentelemään joustavasti. Aloitan ja lopetan joskus aikaisemmin ja työskentelen kotoa käsin, mikä tarkoittaa, että voin hoitaa elämääni oikean perheeni kanssa ja varmistaa, että koirani Wilson ei vietä liikaa aikaa yksin. Minua motivoi eniten kaiken toimintamme taustalla oleva viesti, joka on viime kädessä ihmishenkien pelastamista.


5_Tiffany_bl_w.jpg

Tiffany Terei, asiakaspalvelija, Tunstall Australia

Rakastan Tunstallilla työskentelemistä, koska tarjoamme ihmisille vapauden asua missä tahansa. Asiakaspalvelumme on eturintamassa sen suhteen, keitä olemme ja mitä edustamme. Teemme yhteistyötä kaikkien osastojen ja asiakkaidemme kanssa varmistaaksemme, että yhteiset tavoitteemme saavutetaan. Rakastan teknologian haasteiden ratkaisemista, mutta viime kädessä kyse on siitä, että jokainen asiakkaidemme ja yrityksen välinen vuorovaikutus on positiivista ja että se saa heidät tuntemaan olonsa onnelliseksi. Ammattilaisena pyrin myös arvostamaan ja priorisoimaan itseäni – meidän on pidettävä itsestämme huolta, jotta voimme huolehtia muista.

Tunstallilla kaikki pitävät huolta toisistaan, ja se käytäntö vaikuttaa heidän hyvinvointiinsa ja työhönsä. Kun tuemme toisiamme, edistämme positiivista muutosta. Kun osoitamme välittävämme, kuuntelemalla aktiivisesti kollegojemme huolenaiheita, voimme todella vaikuttaa toistemme elämään parempaan suuntaan. Mikä puolestaan tarkoittaa, että meillä on onnellisempi työntekijä, joka tuntee olevansa arvostettu ja joka sen jälkeen lisää työnsä laatua ja tuottavuutta.


4_Azucena_bl_w.jpg

Azucena González, liikkuvan yksikön teknikko, Tunstall Espanja

Minulla on yli 30 vuoden kokemus etähälytys- ja etähuoltoalalta erilaisissa tehtävissä. Nykyinen tekninen roolini on melko miesvaltaista, mutta olen onnekas saadessani työskennellä yrityksessä, joka on tasa-arvoinen. Olen tasa-arvoisessa asemassa kollegoideni kanssa. Olen ylpeä siitä, että Tunstallilla on markkinoiden parasta tekniikkaa ja että annamme iäkkäille ja sairaille sekä heidän hoitajilleen mielenrauhaa ja turvaa heidän kodeissaan mahdollisimman pitkäksi aikaa. Parasta työssäni on suora ja päivittäinen kontakti tuotteiden ja palveluiden käyttäjiin. Opin paljon heidän tarinoistaan, kokemuksistaan ja ehdotuksistaan. On hienoa nähdä, kuinka voimme pitää heidät yhteydessä perheisiinsä, koteihinsa ja yhteisöihinsä.

Minulla on omaa kokemutas äitinä ja hoitajana, koska tyttäreni on autistinen. Se on ollut ja on jatkuvaa kamppailua, mutta mieheni tuella sekä rohkeudella ja sitkeydellä hän on saavuttanut käsittämättömiä tavoitteita; hän ajaa pyörällä, ui, rakastaa valokuvausta, piirtää, alkaa kirjoittaa ja mikä tärkeintä, hän osoittaa kiintymystään, antaa minulle suudelmia ja halauksia... ja hän on onnellinen. Joten olen erittäin ylpeä hänestä.


Vastuun ottaminen ja tulevaisuuden muokkaaminen

Jokainen yritys on joukko ihmisiä. Kaikki yllä olevat tarinat ovat todellista inspiraatiota meille kaikille, kun pyrimme kohti oikeudenmukaisempaa, kunnioittavampaa ja eloisampaa maailmaa. Me Tunstallilla korostamme erilaisia yksilöitä ja puolustamme monien muiden kollegoidemme, kumppaneidemme, asiakkaidemme ja ystäviemme tarinoita heidän pyrkiessään takaamaan kaikille tasapuolisen elämän. Eetoksemme on asiakkaidemme voimaannuttaminen ja valinnanvapaus, ja jatkamme kovasti työtä saavuttaaksemme tämän vieläkin paremmin omassa tiimissämme ja niille, joita teknologiamme tukee.

Emil Peters, toimitusjohtaja, Tunstall Group


Ota yhteyttä

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

ATK-PÄIVÄT 2024

27.-29.5.2024 yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa kokoontuu Tampereen Messukeskukseen keskustelemaan mm. tiedolla johtamisesta sekä digipalveluista osana sote-palveluita.

Lisätietoja