Kotihoito

Älykkäitä kotihoidon palveluja asiakkaan turvaksi

Kotihoidon ratkaisujemme avulla vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat elää itsenäistä ja turvallista elämää omassa kodissa samalla tukien kotihoidon henkilökunnan työn sujuvuutta. Älykkäät kotihoidon palvelumme varmistavat arjen turvallisuuden, ja näin ihminen voi jatkaa oman elämän elämistä omassa kodissa. 

Räätälöity kokonaisuus

Turvaratkaisumme on kehitetty käyttäjän arjen sujuvuutta ja yksilön turvallisuutta ajatellen. Kotihoidon henkilökunnan arkea sujuvoitetaan vähentämällä kotiavainten käsittelyyn käytettyä aikaa tai etäyhteyksien kautta tehtyjen vierailujen avulla. Asukkaan turvallisuus omassa kodissa varmistetaan älykkään turvapuhelimen avulla ja palvelu räätälöidään sensoriteknologian avulla. Turvapuhelimen avulla asukas voi hälyttää apua tarvittaessa, ja älykkäiden sensoreiden avulla, asukkaan aktiivisuutta voidaan seurata etänä, säästäen kustannuksia ja lisäten turvan tunnetta.  

 Kuuntelemme jokaisen asiakkaamme tarpeita ja suunnittelemme ratkaisut juuri heidän tarpeidensa mukaisesti. Tämän ansiosta asukkaat tuntevat olonsa turvalliseksi kotonaan.

Itsenäistä asumista turvallisesti

Haluamme, että kotihoidon asiakkaat elävät turvallista ja arvokasta elämää haluamassaan paikassa – omassa kodissaan. Ratkaisumme lisäävät kotona asuvan henkilön itsenäisyyttä, takaavat paremman hoivan ja lisäävät turvallisuutta.

---------------------------------

Turvapalvelukeskuksen turvapuhelinpalvelut ovat saatavilla myös yksityisasiakkaillemme koko Suomen alueella. Tutustu tarjontaamme ja mahdollista turvallisempi ja vapaampi elämä kotona asuvalle läheisellesi tai itsellesi 24/7 vuoden jokaisena päivänä >>


Haluatko lisätietoja ratkaisuistamme?


Turvapalvelukeskus

Huolenpitoa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tunstallin turvapalvelukeskus tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka on räätälöity turvaamaan ikäihmisten, pitkäaikaissairaiden ja kehitysvammaisten ihmisten arjen omassa kodissa. Palvelumme avulla apua on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.  

Lisätietoja

Avaimeton ovenavaus

Mutkattoman työarjen puolesta. Korvaa perinteinen avainnippu mobiilisovelluksen digitaalisilla avaimilla. Avaimeton ovenavaus on ratkaisu kotihoidon aikaa vievään avainten käsittelyyn.

Lisätietoja
Turvapuhelinpalvelut yksityisasiakkaille

Yksityisasiakkaille

Turvapalvelukeskuksemme turvapuhelinpalvelut ovat saatavilla myös yksityisasiakkaillemme koko Suomen alueella. Tutustu tarjontaamme ja mahdollista turvallisempi ja vapaampi elämä kotona asuvalle läheisellesi tai itsellesi 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Palvelu on saatavilla suomeksi ja ruotsiksi.

Lisätietoja