Kiitos Tunstall jouluvisaan osallistuneille – yhdessä keräsimme lahjoituksen Muistiliitolle!

tammikuuta 26, 2022

Joulukuu on erityistä aikaa Tunstallilla. Tuolloin visaillaan Tunstallin ratkaisujen parissa vuosittaisessa jouluvisassa. Huippusuositun visan aikana osallistujat vastaavat kysymyksiin, ja keräävät samalla rahaa Muistiliitolle. Tänä vuonna lahjoitussummaksi tuli kokonaiset 500 euroa.

Muistiliitto vaikuttaa kansallisesti ja kansainvälisesti edistäen muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä hyvinvoinnin ja elämänlaadun yleisiä edellytyksiä. Suomessa on tänään noin 190 000 muistisairasta ihmistä ja ennusteiden mukaan luku kaksinkertaistuu vuoteen 2050 mennessä.

Kiperiä kysymyksiä ja tehtäviä suoraan sähköpostiin

Tiedätkö sinä mitä on ennustava ja ennakoiva teknologia tai kuinka monta kuntaa Suomessa tekee kotihoidon käynnit ilman fyysisiä avaimia? Vastaukset näihin kysymyksiin selvisi Tunstallin jouluvisan osallistujille. Kysyimme osallistujilta, mitä mieltä he olivat visastamme.

Näin osallistujat arvioivat jouluvisan: 

93% osallistuisi visaan uudestaan

90% koki visan kysymykset mielenkiintoisiksi

88 % kertoi oppineensa jotain uutta muistista ja Muistiliitosta

78% tunsi tutustuneensa Tunstalliin paremmin

Lue myös miten Teknologia tukee muistisairaan ihmisen itsenäistä elämää. 

Meistä

Olemme maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Tutustu meihin ja visioomme tulevaisuuden hoivaratkaisuista.

Lisätietoja

Me olemme Muistikummeja

Tunstall järjesti yhdessä Helsingin Muistiluotsin kanssa Muistikummituokion henkilöstölleen. Muistikummituokio on noin tunnin mittainen hetki, jolloin opitaan uutta muistisairauksista ja kuullaan miten muistisairas ihminen kohdataan arvostavasti ja lämpimästi.

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja