Tunstallille on myönnetty ISO 27001 – tietoturvajohtamisjärjestelmän sertifikaatti

huhtikuuta 22, 2020

Tunstall työskentelee aktiivisesti tietoturvallisuutta lisäävien prosessien kanssa arkaluontoisen tiedon suojaamiseksi. Työn tuloksena Tunstallin Pohjoismaisille yhtiöille on myönnetty ISO 27001 – tietoturvajohtamisjärjestelmän sertifikaatti.

 ”Sertifiointi lisää näkyvyyttämme laatuorientoituneena yrityksenä. Samanaikaisesti koko pohjoismainen organisaatiomme ansaitsee tunnustuksen hyvin hallituista prosesseista. Asetamme itsellemme korkeat laadulliset vaatimukset, joita seuraamme päivittäisessä työssämme. Tämä sertifikaatti osoittaa omistautumisemme prosessien turvallisuuden parantamiseen.”  kertoo Tunstall Nordicin toimitusjohtaja Kristoffer Axelsson sanoo.

Viimeisen kahdeksan kuukauden aikana olemme raportoineet tavastamme työskennellä sekä dokumentoineet datan ja tietoturvan prosesseja organisaatioissamme. Kuukausien työskentely palkittiin ISO 27001 – sertifikaatilla.

Mikä on ISO 27001?

ISO 27001 on tietoturvan hallinnan standardi. Sertifiointi osoittaa, että tietoturvajohtamisjärjestelmämme seuraa parhaita käytäntöjä ja täyttää kaikki standardin asettamat vaatimukset. Turvallisuus on olennainen osa Tunstallin aktiviteetteja. Tietojen, järjestelmien ja palveluidemme suojaaminen on keskeinen osa sisäisiä prosessejamme.   

Kansainvälinen standardointijärjestö (ISO) on maailman suurin ja tunnetuin kansainvälisten standardien tarjoaja. Järjestö asettaa yrityksille korkeat vaatimukset ennen sertifioinnin myöntämistä.  

Ota yhteyttä

Löydä osastojemme yhteystiedot täältä.

Lisätietoja

Uutiset

Tutustu Tunstallin tuoreimpiin uutisiin.

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja