Tunstall Healthcare varmistaa rahoituksen jatkuvan kasvun tukemiseen

huhtikuuta 9, 2020

Tunstall Healthcare (Tunstall tai "yhtiö"), joka on terveydenhuolto- ja etähoitopalvelujen alalla toimiva johtava maailmanlaajuinen ohjelmistoratkaisujen ja -palvelujen sekä teknologian toimittaja, ilmoitti tänään varmistaneensa rahoituksen taloutensa vakauttamiseksi ja uusien terveydenhuolto- ja etähoitopalvelujen kehittämiseen yhä useampien käyttäjien tueksi.

Tunstall integroi älykästä teknologiaa korkealuokkaisiin hoivaratkaisuihin ja tukipalveluihin parantaakseen käyttäjien itsenäisyyttä ja elämänlaatua. Yhtiö suunnittelee, valmistaa ja myy ohjelmistoja, seurantalaitteita ja antureita, joiden avulla ikäihmiset, heikkokuntoiset tai kroonisesti sairaat potilaat voivat elää itsenäisesti ja sosiaalihuollon sekä sairaala- ja lääkärikäyntien tarve pienenee. Nämä palvelut ovat nyt Covid-19-kriisin aikana entistäkin tärkeämpiä käyttäjilleen.

Viime vuosien aikana Tunstall on kasvanut huomattavasti siirtyen laitetoimittajasta ohjelmisto- ja teknologiayritykseksi, joka tarjoaa hoivaratkaisuja ja etähoitopalveluja. Tänä aikana yhtiö on lähes kaksinkertaistanut sen järjestelmien hallitsemien käyttäjien määrän ja kasvattanut maantieteellistä jalanjälkeään kaikkialla Euroopassa. Tunstall toimii nyt maailmanlaajuisesti 17 eri maassa tukien teknologiallaan ja palveluillaan yli viittä miljoonaa loppukäyttäjää.

Uusi rahoitus osoittaa merkittävää sitoutumista Tunstallin luotonantajilta, antaa yhtiölle joustavuutta ja vahvistaa sen yleistä taloudellista tilaa. Rahoituksen avulla Tunstall pystyy jatkamaan menestyksellistä kehitystoimintaansa. Tunstall kehittää parhaillaan esimerkiksi uusia järjestelmiä kroonisten pitkäaikaisten sairauksien tarkkailemiseen ja lisähoitotarpeen ennakoimiseen. Järjestelmien ansiosta potilaat voivat elää pidempään itsenäisesti ja terveydenhuoltojärjestelmät hyötyvät pienemmästä lääkäri- ja ensiapuasemien käyntitarpeesta.

Tunstall on tyytyväinen, että sen luotonantajat tukevat ankkurisijoittajina yhtiön kehitystä ja toimintaa terveydenhoidon parantamiseksi. Tämä pitkäaikainen rahoitus tarjoaa joustavuutta jatkuvaan kasvuun ja innovointiin, minkä ansiosta Tunstall pystyy kehittymään suunnitelmiensa mukaisesti johtavaksi ohjelmistokeskeiseksi teknologiayritykseksi digitaalisten etäterveydenhuolto- ja etähoitopalvelujen alalla ja tarjoamaan uusia palveluja auttaakseen yhä useampia ihmisiä.

Tunstall kiittää myös kaikkia työntekijöitään, toimittajiaan ja asiakkaitaan arvokkaasta tuesta, joka on näinä vaikeina aikoina auttanut yhtiötä vastaamaan haasteisiin ja jatkamaan elintärkeiden terveyspalvelujen toimittamista ihmisille, joiden terveydelle Covid-19 on suurin uhka.

Lisätietoja: 

Mika Rajasalo
Toimitusjohtaja 
mika.rajasalo@tunstallnordic.com 
+358 (0) 40 566 6880

Ota yhteyttä

Löydä osastojemme yhteystiedot täältä.

Lisätietoja

Uutiset

Tutustu Tunstallin tuoreimpiin uutisiin.

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja