Taysin uutta sairaalaa rakentamassa

Tampereen yliopistollisen sairaalan mittavin rakennushanke valmistuu pala palalta. Taysin Etupihahanke sisältää useamman uudisrakennuksen, jotka valmistuvat vaiheittain vuosien 2018-2020 välisenä aikana. Me Tunstallilta saimme osallistua tähän laajaan projektiin toimittamallamme henkilöturvaratkaisulla.Tunstall mukana Taysin historian mittavimmassa rakennushankkeessa

syyskuuta 27, 2019

Nykyaikaisia terveyspalveluita Tampereelle

Taatakseen nykyaikaisten terveyspalveluiden tuottamisen Tampereen yliopistollinen sairaala Tays ryhtyi uudistamaan toimintaansa. Taysin Etupihan uudistussuunnitelma laadittiin, ja tuloksena oli kolme uudisrakennusta, maanalainen pysäköintihalli ja osin huonokuntoisten tilojen korjaaminen. Uudisrakennusten odotetaan valmistuvan vaiheittain vuosien 2018-2020 aikana.

Sairaalan kolme uudisrakennusta ovat D, N ja L-rakennukset. D-rakennuksen yhteydessä on uusi pääsisäänkäynti, joka johtaa vierailija valoisaan ja avaraan aulaan. Asiakas ja asiakkaan tarpeet on otettu huomioon tilojen suunnittelussa, ja aulaan onkin sijoitettu tarpeellisia palveluita kuten kahvio, kioski, hiljentymis- ja oleskelutila, sekä apteekki. L-rakennuksessa toimii lasten ja nuorten hoito, kun taas N-rakennus on Taysin Sydänsairaala.

Henkilöturvaratkaisut Tunstallilta

Me olimme mukana Taysin historian mittavimmassa rakennushankkeessa, toimittamalla huomaamaton henkilöturvaratkaisu. Keskeinen osa henkilöturvaratkaisun toteuttamista oli varmistaa palvelun huomaamaton integraatio nykyaikaiseen sairaalaympäristöön. Tämä tehtiin osallistumalla suunnittelutyöhön projektin varhaisessa vaiheessa, ja asentamalla järjestelmä rakennuksen rakenteisiin. 

Henkilöturvaratkaisumme suunnitellaan ja toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja vaatimusten mukaan. Näin varmistamme parhaan soveltuvuuden ja samalla parannamme hoitotyön laatua ja tehokkuutta.

Tutustu Taysin uuteen sairaalaan

Lauantaina 28.9.2019 Taysin etupiha avataan yleisölle ja uuteen aulaan voi tutustua kello 10-13. Samalla voi osallistua Syntymäpaikan sekä lasten ja nuorten sairaalan aulatilojen kierroksille.

Tunstall rakentamassa TAYSin uutta sairaalaa_Pesä.png

Tunstall rakentamassa TAYSin uutta sairaalaa_Sininen.png


Tutustu henkilöturvajärjestelmäämme tästä. 
Tutustu

Ota yhteyttä

Löydä osastojemme yhteystiedot täältä.

Lisätietoja

Ratkaisut

Tutustu luotettaviin ja kustannustehokkaisiin hoivaratkaisuihimme. Tarjoamme laajan valikoiman räätälöityjä hoivaratkaisuja tehokkaan ja potilaslähtöisen hoivan tuottamiseen.

Lisätietoja

Henkilöturva

Kartoitamme henkilöstönne henkilöturvajärjestelmien tarpeen ja toimitamme työpaikkanne tarpeisiin suunnittelemamme turvajärjestelmäratkaisun.

Lisätietoja