Tulevaisuuden sairaala 2020 nyt virtuaalitapahtumana!Nähdään Pohjoismaiden suurimmassa terveydenhuollon päättäjätapahtumassa.

syyskuuta 2, 2020

Tervetuloa mukaan Tulevaisuuden sairaala 2020 -tapahtumaan. Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon päättäjätapahtuma järjestetään tänä vuonna virtuaalisesti, mikä tuo maailmanluokan puheenvuorot suoraan toimiston näytölle tai kotisohvalle. 

Liity 500 muun osallistujan joukkoon verkostoitumaan täysin uudella tavalla ja kuulemaan kansainvälisiä ja kotimaisia eturivin asiantuntijoita. Teemana on tulevaisuuden sairaala ja aiheina ovat mm. mitä koronan pitkittyminen tarkoittaa sairaaloille, teknologian rooli asiakaskokemuksen muokkaamisessa sekä tulevaisuuden sairaalan strategian kulmakivet. 

Katso ohjelma ja tutustu virtuaalitapahtumaan tästä.

Sivuille