flamenco® - joustava viestintäjärjestelmä

Järjestelmä täydelliseen viestintään.

Joustava, turvallinen ja kustannustehokas: 
flamenco® on askel kohti tulevaisuuden sairaalaa 

Viestintä on ihmisten vuorovaikutuksen perusta. Se tapahtuu päivittäin suhteissamme muihin ihmisiin. Flamenco®-järjestelmäperhe pitää viestinnän yksinkertaisena, se varmistaa että kaikki tietävät tarkalleen mitä tapahtuu ja että prosessit ovat sujuvia.  

Joustava järjestelmä: Varmuutta tulevaisuuteen

flamenco® on tulevaisuuden haasteisiin vastaava viestintäratkaisu.  flamenco®-järjestelmäalustalla toimiva ratkaisu on suunniteltu varmistamaan yksinkertainen ja tehokas viestintä sairaalaympäristössä. Joustava järjestelmä on helppo asentaa huoneisiin ja se skaalautuu täydellisesti sekä pienemmille osastoille kuin kokonaisille sairaaloille.  

Työskentelyä yli osastojen rajojen:  Optimaalinen henkilöstön käyttö

flamenco® tekee organisaatiostasi täysin liikkuvan - yli osastojen rajojen. Saavutat dynaamisen, tarkan ja tehokkaan työympäristön sijoittamalla käytettävissä olevat resurssit juuri oikeaan paikkaan, juuri oikeaan aikaan. flamenco®-viestintäjärjestelmällä on ainutlaatuinen kyky hyödyntää eri osastojen osaamista optimoidakseen olemassa olevan kapasiteetin käytön.


flamenco® -järjestelmän edut

Joustava asennus

Joustava asennus

Omat iOS ja Android sovellukset

Omat iOS ja Android sovellukset

Langattomat varusteet

Langattomat varusteet

Tunstall huolto ja tuki

Tunstall huolto ja tuki


Yksinkertainen asennus

Helposti asennettavien Plug and Play -komponenttien avulla asennuksiin liittyvä työ vähenee, säästäen arvokasta työaikaa, ja lisäten turvallisuutta. 

flamenco® voidaan suurelta osin integroida olemassa oleviin kaapeliverkkoihin, helpottaen asennusta, ja vähentäen kaapelointia. Pistokkeet esiasennetaan, ja kytketään 3-johdin RAN-tekniikan avulla, jonka jälkeen laitteet toimivat pistorasiaan kytkemisen jälkeen. Lopuksi järjestelmä on nopea ja kätevä koota. 

 

Potilas hoidon keskiössä

flamenco®-viestintäjärjestelmän avulla potilaat siirretään hoidon keskiöön ja he saavat keskeisen osan sairaalaviestinnässä.  Kaksisuuntaisella puheyhteydellä varustettu potilaspääte sisältää painikkeet kutsulle, palvelukutsulle, valo-ohjaukselle sekä viihteiden ohjaamiselle.   flamenco® tarjoaa potilaille todellisen multimediakokemuksen.

 

 

 


Käytössä jo yli 1000 sairaalassa ympäri maailman

 flamenco® järjestelmän joustavuuden ja skaalautuvuuden ansiosta jo yli 1000 sairaalaa maailmalla on valinnut Tunstallin viestintäjärjestelmän varmistamaan toimivan sairaalaviestinnän. 


Haluatko lisätietoja joustavasta viestintäjärjestelmästämme? Ota yhteyttä ja kerromme lisää! 
Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Löydä osastojemme yhteystiedot täältä.

Lisätietoja

Uutiset

Tutustu Tunstallin tuoreimpiin uutisiin.

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja