Älykäs turvapuhelin turvaa arjen omassa kodissa

 

Tunstallin Lifeline Digital -turvapuhelin on kotiin asennettava turvalaite, joka koostuu turvapuhelimesta ja turvarannekkeesta sekä mahdollisista lisälaitteista. Turvapuhelin on yhteyspiste, joka välittää turvarannekkeen hälytyksen Tunstallin Turvapalvelukeskukseen.

Mikä on 4G SmartHub?

4G SmartHub on Tunstallin älykäs turvapuhelin. Puhelin toimii samalla turvapuhelimena ja yhteyspisteenä erilaisille sensoreille ja palveluille. Puhelimen avulla asiakas voi hälyttää apua ja saada puheyhteyden Turvapalvelukeskukseen tai omaiseen. Turvapuhelin antaa ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille henkilölle mahdollisuuden asua kotonaan turvallisesti.

Miten turvapuhelin toimii?

Turvapuhelimeen kuuluu erillinen hälytyspainike, jota painamalla voidaan hälyttää apua ja saadaan puheyhteys Turvapalvelukeskukseen tai omaiseen. Hälytyspainike on ranteeseen tai kaulanauhaan kiinnitetty painike, jota painettaessa yhteys turvapuhelimeen luodaan. Turvapuhelimeen voidaan myös yhdistää yksilön tarpeita vastaavia sensoreita ja lisälaitteita, kuten älykäs ovivahti tai liesivahti, joiden avulla luodaan reaaliaikainen käsitys kodin tapahtumista.  

--------------------------

Turvapalvelukeskuksen turvapuhelinpalvelut ovat saatavilla myös yksityisasiakkaillemme koko Suomen alueella. Tutustu tarjontaamme ja mahdollista turvallisempi ja vapaampi elämä kotona asuvalle läheisellesi tai itsellesi 24/7 vuoden jokaisena päivänä >>

Tehokasta etähallintaa

Smarthub ohjelmoidaan ja päivitetään etäyhteyden avulla, mikä vähentää käyttäjän kokemia yhteysongelmia, samalla vähentäen kustannuksia ja ylläpitovierailujen tarvetta.

Reaaliaikainen tiedonjako

DMP voi poimia ja raportoida kaikkien linkitettyjen laitteiden reaaliaikaista suorituskykyanalyysiä Smarthubista, jolloin palveluntarjoajat pääsevät reaaliaikaisesti näkemään laitteiden tiedot.

Luotettava

Heartbeat-toiminto varmistaa käytössä olevien turvapuhelinten yhteyden asiakkaan määrittelemän ajan mukaan. Toiminto varmistaa, että puhelimet ovat toiminnassa ja kytketty verkkovirtaan.

Luotu laajennettavaksi

Uudet palvelut on rakennettu joustavalle alustalle, ja niiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tähän sisältyy älypuhelinsovellukset, joiden avulla perhe, ystävät ja hoitohenkilökunta voivat seurata käyttäjien hyvinvointia 24 tuntia vuorokaudessa.

Yksilöllinen kokonaisuus sensoreilla

Smarthub mahdollistaa yksilöllisen kokonaisuuden älykkäillä lisälaitteilla, kuten älykäs ovivahti, kamerayhteys ja savu- ja palovaroitin. Sensoreiden avulla saadaan reaaliaikainen tilannekatsaus asiakkaan aktiivisuudesta omassa kodissa.


Ominaisuudet

 • Peruuta hälytys – vahingossa tehdyn puhelun peruuttaminen.
 • Passiivisuuden valvonta – tarkistaa passiivisuuden
  säännöllisin väliajoin.
 • Aikataulun hallinta – käytetään aikatauluttamiseen
  kun tietyt ominaisuudet ovat aktiivisia (tai passiivisia).
 • Sisäänrakennettu lämpötilamonitori – säädettävät asetukset
  ja kyky kytkeä ulkoiset lämpötila-anturit.
 • Tavoitettavuustila – terveydenhuollon työntekijät käyttävät ilmaisemaan,
  kun he tulevat käyttäjän kotiin.
 • Kaksi SIM-korttia - vaihtamalla automaattisesti vara-SIM-korttiin ydinverkon häiriöiden sattuessa, yhteyden katkeamisen riski vähenee merkittävästi.
 • Parannettu akun suorituskyky
 • Sisäänrakennettu Wifi ja Bluetooth 5.2

Kartoitetaan tarpeenne yhdessä! 
Ota yhteyttä