30 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

maaliskuuta 4, 2024

Elämä ei ole yhtä juhlaa, vaan välillä myös ruusuilla tanssimista! Juhlimme jälleen upeaa virstanpylvästä: hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmiemme avainasiakaspäällikkö Taija-Leena Aho on työskennellyt 30 vuotta ansiokkaasti ja menestyksekkäästi Tunstall Oy:n ja sitä edeltävien yritysten palveluksessa.

 

Taija-Leenan moni onkin tavannut messuilla ja tapahtumissa edustamassa tyylikkäänä osastoillamme ja kertomassa huippuammattilaisen tieto-taidolla palveluistamme ja ratkaisuistamme. Ei ole montaakaan sairaalaa tai palvelutaloa Suomessa, joissa Taija-Leena ei näiden vuosien aikana olisi käynyt. Projektien loppuunsaattaminen, asiakkaan tarpeen ymmärtäminen ja asiakastyytyväisyys ovat Taija-Leenalle kunnia-asioita. Asiakastarpeen ymmärtämisessä erikoissairaanhoitajatausta on ollut tärkeässä roolissa. Sekä tietysti Taija-Leenan rakkaus työtään kohtaan: asiakkaiden tarpeeseen löytynyt ja toimiva ratkaisu lämmittääkin edelleen hänen mieltään ja motivoi uusissa projekteissa. ”Taidan olla siis oikealla alalla! Perhekin tätä aina välillä ihmettelee, kun intoa piisaa vuodesta toiseen.”

Vapaa-aikanaan hän rentoutuu perheen ja tyttärien kanssa, Turun saaristossa mökillä ja veneillen sekä matkustelemalla viiniharrastajaystäviensä kanssa.
Taija-Leena kiittää sydämellisesti kaikkia asiakkaitaan värikkäistä ja vauhdikkaista vuosista! Erityiskiitoksen Taija-Leena lähettää loistaville työkavereille, iloiselle ja osaavalle Tunstall-tiimille. Tunstall Oy toivottaa paljon onnea ja kiittää huikeasta ja väsymättömästä työpanoksesta.

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Huolto ja tuki, Turvapalvelukeskus, Tilaukset, Laskutus, Myynti ja markkinointi, Toimipisteet ja vaihde

Lisätietoja

Asiakaskertomukset

Lue asiakkaidemme kertomuksia teknologian tuomasta turvasta hoitotyön arjessa. Ratkaisujemme avulla hoitohenkilökunnalla on enemmän aikaa keskittyä arvokkaaseen hoitotyöhön ja asiakkaidensa hyvinvointiin.

Lisätietoja