30 vuotta tyytyväisiä asiakkaita

maaliskuuta 4, 2024

Elämä ei ole yhtä juhlaa, vaan välillä myös ruusuilla tanssimista! Juhlimme jälleen upeaa virstanpylvästä: hoitajakutsu- ja henkilöturvajärjestelmiemme avainasiakaspäällikkö Taija-Leena Aho on työskennellyt 30 vuotta ansiokkaasti ja menestyksekkäästi Tunstall Oy:n ja sitä edeltävien yritysten palveluksessa.

 

Taija-Leenan moni onkin tavannut messuilla ja tapahtumissa edustamassa tyylikkäänä osastoillamme ja kertomassa huippuammattilaisen tieto-taidolla palveluistamme ja ratkaisuistamme. Ei ole montaakaan sairaalaa tai palvelutaloa Suomessa, joissa Taija-Leena ei näiden vuosien aikana olisi käynyt. Projektien loppuunsaattaminen, asiakkaan tarpeen ymmärtäminen ja asiakastyytyväisyys ovat Taija-Leenalle kunnia-asioita. Asiakastarpeen ymmärtämisessä erikoissairaanhoitajatausta on ollut tärkeässä roolissa. Sekä tietysti Taija-Leenan rakkaus työtään kohtaan: asiakkaiden tarpeeseen löytynyt ja toimiva ratkaisu lämmittääkin edelleen hänen mieltään ja motivoi uusissa projekteissa. ”Taidan olla siis oikealla alalla! Perhekin tätä aina välillä ihmettelee, kun intoa piisaa vuodesta toiseen.”

Vapaa-aikanaan hän rentoutuu perheen ja tyttärien kanssa, Turun saaristossa mökillä ja veneillen sekä matkustelemalla viiniharrastajaystäviensä kanssa.
Taija-Leena kiittää sydämellisesti kaikkia asiakkaitaan värikkäistä ja vauhdikkaista vuosista! Erityiskiitoksen Taija-Leena lähettää loistaville työkavereille, iloiselle ja osaavalle Tunstall-tiimille. Tunstall Oy toivottaa paljon onnea ja kiittää huikeasta ja väsymättömästä työpanoksesta.

Ota yhteyttä

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

ATK-PÄIVÄT 2024

27.-29.5.2024 yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa kokoontuu Tampereen Messukeskukseen keskustelemaan mm. tiedolla johtamisesta sekä digipalveluista osana sote-palveluita.

Lisätietoja