30 vuotta henkilöturvaa suurella sydämellä

tammikuuta 19, 2024

Tekninen myyntipäällikkömme Matti Putila saavutti huikean virstanpylvään: hän on työskennellyt 30 vuotta ansiokkaasti ja menestyksekkäästi Tunstall Oy:n ja sitä edeltävien yritysten palveluksessa. Asiakaslupausten pitäminen sekä luottamuksen ja asiakastyytyväisyyden säilyttäminen ovat olleet Matille koko hänen uransa kestänyt punainen lanka.


Matti on päässyt seuraamaan aitiopaikalta ja hihat käärittynä henkilöturva- ja hoitajakutsujärjestelmien sekä turvapuhelinten elinkaarta kokonaisvaltaisesti Suomessa 90-luvulta lähtien. Hän oli mukana mm. silloisen uuden teknologian henkilöturvaratkaisuiden suunnittelussa ja rakentamisessa Jorvin psykiatrisessa sairaalassa. Matti on ollut myös suuressa roolissa kehittämässä palvelutalo- ja sairaalakonsepteja Suomessa.


Kolmisenkymmentä vuotta sitten Matti hyppäsi onnistuneiden Saksan messujen jälkeen kollegan kanssa laivaan ja matkusti kohti Malmötä, visioidessaan turvapuhelinten mahdollista saattamista Suomen kamaralle Ruotsista. Tämän tarinan lopun me kaikki tiedämmekin – markkinaa ja tarvetta Suomessa ratkaisulle oli ja on mitä enenevissä määrin edelleen.


Vapaa-ajallaan Matti ajaa vahvasti kehitysvammaisten liikunnanharrastamisen tukemista. Hänen kaksi poikaansa ovat harrastustensa kautta mahdollistaneet myös isälle runsaasti unohtumattomia kokemuksia. Matti on saanut ylpeänä todistaa mm. vuonna 2017 Special Olympics -talvimaailmankisoissa Itävallassa, kuinka kummatkin pojat pääsivät kultamitalit kaulassaan podiumille: Veli-Matti hiihdosta ja Ville taitoluistelusta. Matti valmentaa myös vammaisuintia, toimii Special Olympics Finlandin Suomen perhekoordinaattorina sekä mm. Finlandia Trophy -taitoluistelukilpailun soveltavan taitoluistelun kilpailujohtajana.


Tunstall Oy välittää mitä lämpimimmät kiitokset Matille näistä vuosista. Ja Matti haluaa kiittää kaikkia työtovereitaan ja asiakkaitaan. Erityiskiitokset ansaitsee kollega Taija-Leena Aho, jonka kanssa Matti on työskennellyt lähes koko uransa ajan.

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Huolto ja tuki, Turvapalvelukeskus, Tilaukset, Laskutus, Myynti ja markkinointi, Toimipisteet ja vaihde

Lisätietoja

Asiakaskertomukset

Lue asiakkaidemme kertomuksia teknologian tuomasta turvasta hoitotyön arjessa. Ratkaisujemme avulla hoitohenkilökunnalla on enemmän aikaa keskittyä arvokkaaseen hoitotyöhön ja asiakkaidensa hyvinvointiin.

Lisätietoja