Lahjoitamme jouluna 2023 Muistiliitolle

joulukuuta 15, 2023

Tunstallin väki toivottaa rauhaisaa joulua ja hyvää uutta vuotta 2024 sekä kiittää asiakkaitaan ja yhteistyökumppaneitaan hyvästä yhteistyöstä!  

Muistiliitto edistää muistisairaiden ihmisten ja heidän läheistensä hyvinvoinnin ja elämänlaadun yleisiä edellytyksiä sekä syventää muistiosaamista yhteiskunnassa.

Me Tunstallilla olemme jälleen lahjoittaneet Muistiliitolle joulumuistamisrahaa suomalaisten muistisairaiden tukemiseksi.

Tämän uuden kirjasemme lukemiseen kuluvassa ajassa 42 000 ihmistä on alkanut sairastua muistisairauteen. Se on hätkähdyttävä luku.

Toivomme, että tämä kirjasemme helpottaa kaikkien niiden ihmisten elämää, jotka hoitavat muistisairasta henkilöä, sekä heitä, joihin sairaus vaikuttaa suoraan.

Lataa kirjanen >>



Jouluaaton kiireiden jälkeen, kun joulupukki on päättänyt vuosittaisen matkansa ja hänen kuuluisa punainen takkinsa on ripustettu naulaan, erityinen omistautuneiden ihmisten ryhmä pysyy horjumattomana sitoutumisessaan: sote-alan työntekijät.

Meidän Tunstallin turvapalvelukeskuksemme ovat avoinna päivin ja öin koko joulun ajan. Haluamme siis kiittää sydämellisesti turvapuhelinpäivystäjätiimiämme kaikkina vuodenaikoina, mutta erityisesti joulun aikaan


Ota yhteyttä

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

ATK-PÄIVÄT 2024

27.-29.5.2024 yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa kokoontuu Tampereen Messukeskukseen keskustelemaan mm. tiedolla johtamisesta sekä digipalveluista osana sote-palveluita.

Lisätietoja