Tunstall 65 vuotta – merkittävä historia ja valoisa tulevaisuus

maaliskuuta 22, 2022

Tunstall 65 vuotta – merkittävä historia ja valoisa tulevaisuus

Maaliskuussa tuli kuluneeksi 65 vuotta siitä, kun Tunstall perustettiin pienessä Askernin kylässä Pohjois-Englannissa. 20. maaliskuuta 1957 Norman Tunstall ja Jack Byers perustivat pienen Tunstall Byers televisioiden korjaus- ja huoltoliikkeen lähellä Doncasterin kaupunkia. Yritys oli ensimmäinen, joka hyödynsi teknologiaa kotona asuvan ikäihmisen apukutsujen välittämiseksi paikalliselle hoitajalle tai vartijalle. Tunstall jatkoi teknologiansa kehittämistä ja vuosien varrella yritys on lanseerannut uraauurtavia ratkaisuja, jotka ovat luoneet perustan nykyisille sosiaali- ja terveysalan turvajärjestelmille.

Suomessa Tunstall aloitti toimintansa 2000-luvun alussa osana yrityksen kansainvälistymisstrategiaa. Tuolloin yritys laajensi toimintaansa Iso-Britanniasta kaikkiin Pohjoismaihin. Tunstall tunnetaan kuntien turvateknologian tuottajana, ja toimittaakin turvajärjestelmiä yli sadalle kunnalle ympäri Suomea. Syksyllä 2021 Tunstall laajensi toimintaansa lanseeraamalla oman turvapalvelukeskuksen. Turvapalvelukeskus edustaa yrityksen tavoitetta kehittää Suomen turvapuhelinpalvelutarjontaa tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi.

”Olemme ylpeitä historiastamme, joka on tuonut meidät tähän päivään. Nyt tavoitteemme on digitalisoida sosiaali- ja terveyspalvelut niin, että nykyisten reaktiivisten palveluiden lisäksi voitaisiin auttaa kotona asuvaa ikäihmistä ennakoivan ja ennustavan teknologian avulla.” Tunstallin toimitusjohtaja Mika Rajasalo tiivistää juhlavuoden tunnelmia. 

Ota yhteyttä

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

Uutiset

Tutustu Tunstallin tuoreimpiin uutisiin.

Lisätietoja