Tunstall aloittaa hoito- ja hoiva-alan turvapalvelutoiminnan Suomessa

helmikuuta 28, 2022

Yhteiskunnan resurssit eivät riitä kattamaan nykyisiä tai tulevaisuuden hoivatarpeita. Ikääntyvän väestön Suomi tarvitsee lisää ikäystävällisiä palveluita. Palveluita, joiden avulla jokainen ihminen, iästä riippumatta, voi elää omannäköistä elämää valitsemassaan paikassa. Tunstallin visio on kehittää Suomen turvapuhelinpalvelutarjontaa tulevaisuuden tarpeita vastaavaksi.

”Laajentamalla turvapalvelutoimintaamme Suomeen tuomme kansainvälistä osaamistamme tukemaan tehokkaampien hoivamallien luomista sekä resurssien optimointia sinne, missä niitä eniten tarvitaan. Tavoitteemme on digitalisoida sosiaali- ja terveyspalvelut niin, että nykyisten reaktiivisten palveluiden lisäksi voitaisiin auttaa kotona asuvaa ikäihmistä ennakoivan ja ennustavan teknologian avulla.” Tunstallin toimitusjohtaja Mika Rajasalo kertoo.

Maailmanluokan turvapalveluita Suomeen ennustavan teknologian avulla

Turvapuhelinpalvelut ovat kauan pysyneet samana, vaikka yli 85-vuotiaiden määrä on lähes kaksinkertaistunut viimeisen 20 vuoden aikana. Kehittämällä nykyisiä hoivamalleja ennakoivaan ja ennustavaan suuntaan voidaan parantaa terveydenhuollon kantokykyä ja mahdollistaa ikäihmisille turvallinen arki omassa kodissa. 

”Tunstall haluaa olla mukana luomassa mahdollisimmat hyvät puitteet palvella tätä kasvavaa ikäluokkaa. Turvapalvelukeskuksemme kautta tarjoamme kunnille nykyaikaisia turvapalveluita, joiden avulla voimme havaita muutoksia kotona asuvan ikäihmisen terveydentilassa ja tunnistaa voinnin heikkenemiseen liittyviä varhaisia merkkejä. Tämän tiedon avulla voimme yhdessä kunnan kanssa luoda toimintamalleja, jotka tukevat kotona asuvan ikäihmisen toimintakykyä.” Rajasalo kuvailee.

Tunstallilla on 15 turvapalvelukeskusta ja 1,4 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa

Tunstall on maailman johtava turvapuhelimien ja turvapuhelinpalveluiden tuottaja. Suomessa Tunstall tunnetaan kuntien turvateknologian tuottajana ja lähes 90 % Suomen kunnista käyttää Tunstallin toimittamia turvapuhelimia. Suomeen perustetun turvapalvelukeskuksen myötä yritys siirtyy tavarantoimittajasta palveluntuottajaksi, mikä tarkoittaa, että kunnat voivat nyt saada sekä teknologian että turvapuhelinpalvelun samalta toimijalta.

”Tunstall on maailman johtava turvapuhelinpalveluiden tuottaja, meillä on toimintaa ympäri maailmaa muun muassa Pohjoismaissa, Englannissa, Espanjassa ja Australiassa. Olemme ylpeitä voidessamme tuoda parhaita käytäntöjä maailmalta ja ratkaista hoiva-alan ongelmia kansainvälistä osaamistamme käyttäen.” Rajasalo tiivistää.

 

Lisätietoja:

Mika Rajasalo
Toimitusjohtaja
Puhelin: +358 40 566 6880
Sähköposti: mika.rajasalo@tunstall.com

Meistä

Olemme maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Tutustu meihin ja visioomme tulevaisuuden hoivaratkaisuista.

Lisätietoja

Turvapalvelukeskus

Huolenpitoa vuorokauden ympäri, vuoden jokaisena päivänä. Tunstallin turvapalvelukeskus tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka on räätälöity turvaamaan ikäihmisten, pitkäaikaissairaiden ja kehitysvammaisten ihmisten arjen omassa kodissa. Palvelumme avulla apua on saatavilla 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.  

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Lisätietoja