Saara Koivisto on Tunstallin uusi palvelupäällikkö

tammikuuta 20, 2022

Syksyllä Tunstall haki vahvistusta tiimiinsä etsimällä uutta palvelupäällikköä. Nyt voimme esitellä Saara Koiviston, joka aloitti Tunstallilla marraskuussa. Saaralla on kaupallisen taustan lisäksi myös sosiaali- ja terveysalan koulutus, joten hän tietää, miten tärkeää rooli teknologialla on alalla.

Pyysimme Saaralta lyhyttä esittelyä, jotta voisimme tutustua häneen paremmin. 

Miksi hait Tunstallille töihin?

- Työpaikkailmoitus herätti mielenkiinnon, sillä olen tehnyt pitkään työtä asiakaspalvelussa, palvelualalla ja asiakaslähtöinen ajattelutapa on minulle luontaista. Kaupallisen koulutuksen lisäksi olen koulutukseltani myös hoitaja, joten voin yhdistää ja hyödyntää laajasti ammattiosaamistani Tunstallilla.

Mitä tuot mukanasi Tunstallin tiimiin? 

- Toivon tuovani näkemystä hoitoalasta ja ymmärrystä mitä haasteita asiakkailla voi olla ja haluan löytää heille parhaat ratkaisut, joita Tunstall voi tarjota. Lisäksi kokonaisvaltainen asiakaskokemus ja sen näkyväksi tuominen on asioita, joita haluan tuoda päivittäisessä työssäni esille.

- SOTE-alan haasteisiin ei riitä pelkästään hoitoalan ammattilaisten määrän lisääminen, vaan terveysteknologiaa hyödyntämällä voidaan parantaa elämisen laatua ja tarjota ratkaisuja, jotka tukevat ja auttavat arjessa. Terveysteknologian hyödyntäminen on lisääntymässä ja sen tuominen asiakasystävällisillä ratkaisuilla nähtäväksi tulee olemaan myös apua tarvitsevien tulevaisuutta.  Lisäksi teknologiaa hyödyntämällä voidaan vapauttaa hoitajien resursseja hoitamiseen ja kohtaamisiin, olemaan ihminen ihmiselle.

Tervetuloa Saara! 

 

Ota yhteyttä

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

ATK-PÄIVÄT 2024

27.-29.5.2024 yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa kokoontuu Tampereen Messukeskukseen keskustelemaan mm. tiedolla johtamisesta sekä digipalveluista osana sote-palveluita.

Lisätietoja