Syksyn tapahtumat - palataanko jo normaaliin?

elokuuta 30, 2021

Korona pakotti tapahtuma-alan sopeutumaan uuteen normaaliin, jossa fyysiset tapahtumat joko peruttiin tai siirrettiin verkkoon etätapahtumiksi. Nyt moni miettiikin miltä tuleva tapahtumasyksy näyttää, ja voimmeko jo odottaa fyysisten tapahtumien paluuta?

Tapahtumakumppanimme Professio kysyikin päättäjiltä, miten he haluavat jatkossa osallistua tapahtumiin. Vastauksia saatiin yli 700 ja näiden mukaan 49 % osallistuisi mieluummin fyysisesti tapahtumaan, kun taas 51 % toivoisi virtuaalitapahtumaa. Enemmistö vastaajista sanoi osallistuvansa hallituksen ohjeistuksen mukaisesti.

Puolet uskovat fyysisten tapahtumien palaavan syksyllä

Tutkimuksen mukaan 55 % uskoi fyysisten tapahtumien palaavan syksyn 2021 aikana – mutta koska kaikki eivät vielä ole valmiita suuriin tapahtumiin on luoto tapahtumien hybridimalli. Hybriditapahtumassa osallistujat voivat valita, jos he osallistuvat fyysisesti vai etäyhteyden välityksellä.

Kotihoito ja palveluasuminen 2021 Helsingissä Hybridi-tapahtumana

Suomen suurin kotihoidon ja palveluasumisen kehitysfoorumi järjestetään tänä vuonna hybriditapahtumana. Osallistujat voivat tulla Sokos Hotel Presidenttiin verkostoitumaan fyysisesti tai seurata ohjelmaa live streamin välityksellä. Tunstall on mukana tapahtumassa ja odotamme innolla tapaamisia, olivat ne sitten fyysisiä tai virtuaalisia.

Lisätietoja KOPA-päivistä ja osallistuminen