Tiesitkö nämä 3 asiaa palveluistamme?

helmikuuta 24, 2021

Tunstall tarjoaa laajan valikoiman palveluita, jotka sujuvoittavat ja turvaavat arjen sekä hoitohenkilökunnalle että ikäihmisille ja pitkäaikaissairaille ihmisille. Tässä vastaamme yleisiin kysymyksiin palveluistamme.

Mitä terveydentiloja voidaan seurata etähoivan avulla?

Etähoivan avulla kotona asuvan iäkkään tai pitkäaikaissairaan ihmisen terveydentilaa on helppo seurata etäyhteyden avulla. Etähoivaratkaisuamme suositellaan potilaille, joilla on esimerkiksi keuhkoahtaumatauti, sydämen vajaatoiminta, diabetes tai maksan vajaatoiminta. Ratkaisu tukee myös palliatiivista hoitoa, raskauden seuraamista tai vanhusten hoitoa.

Lue lisää etähoivasta

Miten Tunstallin avaimeton lääkekaappi toimii?

Tunstallin avaimeton lääkekaappi on turvallinen ratkaisu lääkkeiden säilytykseen. Avaimeton lääkekaappi avataan ja lukitaan mobiilisovelluksen tai kaukosäätimen avulla fyysisten avainten sijaan.  Roolipohjaisiin käyttöoikeuksiin perustuva järjestelmä sallii avaimettoman kulun kaapille esimääriteltyjen oikeuksien mukaan, estäen asiattomien pääsyn lääkkeille.   

Lue lisää avaimettomasta lääkekaapista

Miten Tunstallin GPS-turvakello mittaa aktiivisuutta?

GPS-turvakellon avulla on mahdollista seurata käyttäjän paikkatietoja, jotka antavat kuvan käyttäjän päivittäisestä aktiivisuudesta. Aktiivisuustilastot luovat käyttäjän liikkumisesta yksilöllisen aktiivisuusprofiilin. Tilastoista voidaan tunnistaa, milloin käyttäjän aktiivisuus poikkeaa normaalista. Poikkeamat indikoivat usein muutoksesta käyttäjän terveydentilassa ja tunnistamalla nämä poikkeamat voidaan tehdä korjaavia ja kuntouttavia toimenpiteitä.  

Lue lisää GPS-turvakellosta