Tunstallin toimina jatkuu normaalisti koronaviruksen aikana. Tehtävämme on varmistaa hoitohenkilökunnalle sujuva arki ja pyrimme varmistamaan häiriöttömän palvelutuotannon poikkeustilanteesta huolimatta.Tunstallin varautumissuunnitelma koronavirukseen (Covid-19)

maaliskuuta 17, 2020

Viranomaisten viimeisimmät koronavirukseen liittyvät toimenpiteet vaikuttavat nyt moniin yhteiskunnan toimintoihin, mukaan lukien Tunstalliin. Suhtaudumme tilanteeseen erittäin vakavasti. Asiakkaidemme, yhteistyökumppaneidemme ja työntekijöidemme hyvinvointi ja suojaaminen on erityisarvoisen tärkeää meille. Tartunnan leviämisen estäminen yhteiskunnassa on kaikkien meidän tehtävä. Erityisesti riskiryhmien suojaaminen on varmistettava.

Tartunnan leviämisen minimoimiseksi olemme päivittäneet sisäistä ohjeistusta ja ryhtyneet seuraaviin toimenpiteisiin.

Esimerkkejä toimintaohjeistamme henkilöstölle:

  • Noudatamme työterveyslaitoksen toimintaohjeita tartunnan ehkäisyyn.
  • Huolehdimme hygieniasta, erityisesti aktiivisesta käsien pesusta. Tästä voit katsoa THL:n videon oikein tehdystä käsienpesusta.
  • Kaikkia etätyöhön kykeneviä pyydetään työskentelemään kotoa käsin.
  • Virtuaalisia kokouksia tulisi suosia mahdollisuuksien mukaan ja lähtökohtaisesti työmatkustaminen ei ole suositeltua.
  • Kaikki työmatkat ulkomaille perutaan ja tarpeetonta vapaa-ajanmatkustusta pyydetään harkitsemaan vakavasti.
  • Sisäiset tapahtumat ja kokoukset, jotka eivät ole kriittisiä, siirretään myöhempään ajankohtaan tai korvataan virtuaalisilla kokouksilla.
  • Kaikki ulkomailta palaavat tekevät etätöitä 2 viikkoa paluun jälkeen oireista riippumatta.
  • Lisäksi huolehdimme erityisen tarkasti sisäisestä viestinnästä ja tiedotamme parhaat käytännöt tartunnan leviämisen estämiseksi.
  • Teknisellä henkilöstöllämme on aina kasvomaskeja mukana asiakaskäynneillä. Maskeja käytetään asiakkaan ohjeistuksen mukaan.    

Seuraamme julkista tiedotusta aktiivisesti, noudatamme viranomaisten suosituksia ja päivitämme toimintaohjeitamme tilanteen mukaan. Teemme voitavamme tämän yhteisen haasteen edessä. Pyydämme ymmärtäväistä suhtautumista tilanteeseen ja suosimaan etäkokousvaihtoehtoja työntekijöidemme kanssa.

Tunstallissa on ohjeet, prosessit, jatkuvuussuunnitelmat ja tiimit käsittelemään mahdollisia poikkeustilanteita riippumatta niiden luonteesta. Varautumalla huolellisesti ennakkoon Tunstall pyrkii varmistamaan häiriöttömän palvelutuotannon ja sopimusvelvoitteiden täyttämisen myös poikkeustilanteessa.

Uutinen päivitetty: 24.8.2020 kello 13:55