Tunstallin uusi viestintäjärjestelmä sairaaloille herätti mielenkiintoa Sairaalatekniikan päivillä Seinäjoella

helmikuuta 6, 2020

Luminen Seinäjoki täyttyi Suomen sairaaloiden teknisellä henkilökunnalla, kun Suomen Sairaalatekniikan yhdistys ry järjesti yhdessä Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiirin kanssa Sairaalatekniikan päivät 5.-6.2.2020. Tunstall osallistui tapahtumaan näytteilleasettajana ja esitteli tapahtumassa uuden sairaalaviestintää helpottavan viestintäratkaisun – flamenco®:n.  

Potilaskeskeisyys, palvelumuotoilu ja tekoäly olivat keskeisiä teemoja puheenvuoroissa

Sairaalatekniikan päivät vietettiin tänä vuonna Seinäjoella Seinäjoki areenalla. Sadat osallistujat eri sairaanhoitopiireistä kokoontuivat kuuntelemaan ja oppimaan tulevaisuuden sairaaloista. Päivien aikana kuultiin mielenkiintoisia esityksiä, syötiin herkullisia ruokia ja verkostoiduttiin. Potilaskeskeisyys, palvelumuotoilu ja tekoäly sairaalarakentamisessa olivat selkeitä avainsanoja tapahtumapäivien puheenvuoroissa. Erityistä kiitosta sai entisen pääministerin Esko Ahon puheenvuoro julkishallinnon rahojen riittämättömyydestä ja siitä mitä apukeinoja olisi tuottavuuden parantamiseen.  

flamenco® herätti kävijöiden mielenkiinnon

Tunstall oli näkyvästi esillä SSTY-päivillä ja uusi potilaskeskeinen viestintäjärjestelmä flamenco® herätti kävijöiden mielenkiinnon. flamenco® on joustava, turvallinen ja kustannustehokas viestintäjärjestelmä sairaalaympäristöön, jonka avulla potilas saa keskeisemmän roolin sairaalaviestinnässä.

Tutustu uuteen viestintäjärjestelmäämme tästä! 

Katso kuvakooste tapahtumasta!

IMG_2640.jpg

IMG_2677.jpg


IMG_2630.jpg

IMG_2654.jpg


IMG_2646.jpg

IMG_2679.jpg


Sairaalat ja terveyskeskukset

Mukautettavat ratkaisumme sairaaloihin ja terveyskeskuksiin tuovat turvallisuutta ja vakautta potilaiden ja hoitohenkilökunnan arkeen.

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

flamenco® - joustava viestintäjärjestelmä

flamenco® on tulevaisuuden haasteisiin vastaava viestintäratkaisu.  flamenco®-järjestelmäalustalla toimiva ratkaisu on suunniteltu varmistamaan yksinkertainen ja tehokas viestintä sairaalaympäristössä.

Lisätietoja