Tammikuun lopussa lähes 200 Tunstall Nordicin työntekijää Suomesta, Ruotsista, Tanskasta ja Norjasta kokoontui Ruotsin Tylösandiin viettämään kahta energistä konferenssipäivää.



Huima lähtölaukaus uuteen vuoteen - Nordic kick-off 2020

helmikuuta 14, 2020

Tammikuun 24. ja 25. päivä lähes 200 pohjoismaista kollegaa kokoontui Ruotsin Tylösandiin innovoimaan, kehittämään ja verkostoitumaan pohjoismaisella tasolla. Kaikkien pohjoismaisten työntekijöiden kokoontuminen saman katon alle oli loistava tilaisuus vahvistaa maiden välistä yhteistyötä sekä oppia uutta liiketoiminnan eri osa-alueita. Siksi ensimmäinen päivä oli täynnä puheenvuoroja ja esitelmiä strategiasta, kulttuurista, laadusta ja tulevaisuuden hoivaratkaisuista.

Innovointia, oppimista ja saumatonta yhteistyötä

Oppiminen ja kaikkien osallistuminen keskusteluun olivat tärkeä osa päivien kokonaisuutta. Interaktiivisen mobiilisovelluksen ja pienryhmätehtävien avulla kaikille annettiin mahdollisuus kertoa oma näkemys ja viedä yrityskulttuuria eteenpäin. Yleisön aktiivisuus ylitti kaikki odotukset ja mobiilisovelluksen avulla osallistuminen keskusteluun oli todella arvostettua herättäen keskustelua ja naurua yleisössä.

Yhdessä työskenteleminen pohjoismaisella tasolla auttoi ryhmiä innovoimaan ja ajattelemaan laatikon ulkopuolelta. Loistava esimerkki tästä luovuudesta ja innovoinnista saatiin kehitysosaston workshopin aikana, kun ryhmät saivat tehtäväksi luoda tulevaisuuden hoivan uusi innovaatio. Teipin, folion ja saksien avulla luotiin yli 20 eri versiota luovan ajattelun päähineestä. Päähineiden toiminnallisuudet vaihtelivat kotihoidon teleportaatiosta sairaaloiden elintoimintojen seuraamiseen päähineen avulla.

Gaalaillallinen ja palkintoseremonia

Ensimmäisen päivän ilmapiiri nousi entisestään illan Tunstall Connect gaalan aikana. Kolmen ruokalajin illallinen tarjoiltiin kauniin merinäköalan äärellä hauskojen työkavereiden seurassa.

Illallisen aikana palkittiin arvostetun Tunstall Award:in 2020 voittajat, jolloin 9 pohjoismaista kollegaa palkittiin sitoutumisesta yhtiöön. Palkinnot jaettiin kolmessa kategoriassa arvosanojemme mukaan – Personal, Passionate ja Professional.  

Suomen Tunstall award voittajat ovat: 

Mikko Nirkkonen kategoriassa Professional

Simo Veijanen kategoriassa Passionate

Timo Viinikka kategoriassa Personal

Onnittelut kaikille voittajille. Kiitos suurenmoisille Tunstall-lähettiläille.

Champion of Champions 2020! 

Lauantaiaamuna kokoonnuimme viimeiseen aktiviteettiin - Champion of Champions 2020! 
26 joukkuetta - 7 aktiviteettia - ja vain yksi voittajajoukkue!
Joukkueet antoivat kaikkensa fyysisissä, älyä vaativissa ja tiimityöskentelyä edellyttävissä haasteissa. Lopuksi yksi joukkue voitti ja vei kotiin voiton, maineen ja Tunstall Champion of Champions 2020 arvonimen!

Nordic Kick-off ensimmäinen konferenssipäivä

IMG_2091.jpg

IMG_2197.jpg

IMG_2085.jpg


Suomen Tunstall Award voittajat

Passionate voittaja Simo Veijanen

Tunstall_Award_Simo_Veijanen_Passionate.jpg

Personal voittaja Timo Viinikka 

Tunstall_Award_Timo_Viinikka_Personal.jpg

Professional voittaja Mikko Nirkkonen

Tunstall_Award_Mikko_Nirkkonen_Professional.jpg


Champion of Champions 2020 -kilpailu suoritettiin aurinkoisessa säässä! 

blobid2.jpg

IMG_2415.jpg