Tunstall Nordic ja TES-ratkaisu voittavat INTERNATIONAL TEC Award 2019 -palkinnon!

lokakuuta 17, 2019

ITEC-palkinto on vuosittain jaettava tunnustus TEC-innovaatioille. ITEC (International Technology Enabled Care) palkitsee terveysteknologian ratkaisuja, jotka ovat osoittaneet huomattavaa innovaatiota, laadukkuutta ja erinomaista suorituskykyä. Olemme erittäin ylpeitä saamastamme kansainvälisestä tunnustuksesta ja TEC-palkinnosta.

TES säästää resursseja hoiva-alalla 

TES on integroitu ratkaisu aikataulujen ja työsuoritusten rekisteröintiin ja tarjoaa optimaalista tukea terveydenhuollon henkilöstölle. TES mahdollistaa turvallisemman, yksinkertaisemman ja tehokkaamman työn kokoamalla avustusmoduulit, hälytykset, lukkojen käsittelyn ja valvonnan samalle alustalle. TES on joustava ja se voidaan integroida useisiin eri käyttö- ja hoitojärjestelmiin.

Joustava työarki ja lisää vapautta TES:illä

Julkisen sektorin niukat resurssit vaativat uusia innovatiivisia ratkaisuja vastaamaan työvoimapulan haasteisiin ja lisäämään kustannustehokkuutta.  Innovatiivisten ratkaisujemme avulla, ihmisille tarjotaan mahdollisuus elää omannäköistä elämää omassa kodissa, iästä tai pitkäaikaissairaudesta huolimatta ja hoitohenkilökunnalle tarjotaan sujuva ja joustava työarki.

Yli 35 kuntaa Suomessa käyttää TES:iä avaimettomassa kotihoidossa

Suomessa TES on ollut käytössä sähkölukkojen kanssa vuodesta 2015. Nykyään TES:in lukko-osio on käytössä yli 35 kunnassa, ja palvelee päivittäin kotihoitajien työn joustavuutta ja dynaamista kulkua 10 000 kotihoidon asiakkaan luo. Palvelulla tehdään vuosittain lähes 10 miljoonaa mobiiliavausta.

Mitä Tunstall voi tehdä teille?

Haluatko tietää miten TES voi säästää kuntanne resursseja? Ota yhteyttä niin kerromme lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

ATK-PÄIVÄT 2024

27.-29.5.2024 yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa kokoontuu Tampereen Messukeskukseen keskustelemaan mm. tiedolla johtamisesta sekä digipalveluista osana sote-palveluita.

Lisätietoja