Kansainvälinen ikäihmisten päivä

Rohkaisemme kaikkia olemaan yhteydessä lähipiirinne ikäihmisiin.  Keskustelkaa iäkkään vanhemman, isovanhemman, naapurin tai vaikka kaupassa tapaamanne henkilön kanssa.



Tänään vietämme kansainvälistä ikäihmisten päivää!

lokakuuta 1, 2019

Tänään vietämme YK:n kansainvälistä ikäihmisten päivää. Tämä päivä on tarkoitettu korostamaan ja kunnioittamaan ikäihmisten tärkeää roolia yhteiskunnassamme ja sen rakentamisessa. Päivä pyrkii myös lisäämään tietoisuutta ikääntymisestä nykymaailmassa.

Väestörakenteet ovat muuttuneet ja muutokset tulevat jatkumaan lähivuosikymmeninä. Vuoteen 2050 mennessä kaksi miljardia ihmistä, eli yli 20% maailman väestöstä, on yli 60 vuotta, kun tänään luku on noin 700 miljoonaa. Tämä muutos johtaa sekä rakenteellisiin että poliittisiin haasteisiin, jotta ikäihmisten tarpeisiin voidaan vastata nyt ja tulevaisuudessa.

Myös me Tunstallilla huomioimme tämän päivän ja pyrimme aina kaikkien ihmisten samanvertaiseen kohteluun. Me haluamme, että ikäihmisillä on mahdollisuus elää vapaata ja itsenäistä elämää turvallisesti, itse valitsemassaan ympäristössä.

Rohkaisemme kaikkia olemaan yhteydessä lähipiirinne ikäihmisiin. Keskustelkaa iäkkään vanhemman, isovanhemman, naapurin tai vaikka kaupassa tapaamanne henkilön kanssa. 

#ikäihmiset #YK #ikääntyminen #tulevaisuudenhaasteet

Ota yhteyttä

Lisätietoja

Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

ATK-PÄIVÄT 2024

27.-29.5.2024 yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa kokoontuu Tampereen Messukeskukseen keskustelemaan mm. tiedolla johtamisesta sekä digipalveluista osana sote-palveluita.

Lisätietoja