TUNSTALL-WEBINAARI A Global Conversation: Transforming Telecare - Tunstall Turvapuhelinpalvelut

syyskuuta 24, 2024

Tunstallilla on 15 Turvapalvelukeskusta ympäri maailmaa. Suomessa käsittelemme vuosittain noin miljoonaa puhelua Vaasan ja Vantaan Turvapalvelukeskuksissamme. Tule linjoille Tunstall Healthcare Groupin yhteiseen ilmaiseen webinaariin 24.9. klo 12-13 (Suomen aikaa) kuulemaan, mitä ovat turvapuhelinpalveluiden parhaat käytännöt, millaisia digitaalisista lisäpalveluita on saatavilla sekä miten teknologiaa voidaan hyödyntää ihmislähtöisen hoidon mahdollistamiseksi. 

Tule mukaan kuuntelemaan Tunstallin järjestämää alan kansainvälisten johtajien paneelia virtuaalitapahtumassa."A Global Conversation: Transforming Telecare"

Tiistai 24. syyskuuta 2024

12:00- 13:00  (Suomen aikaa)

Webinaarin tavoitteena on syventyä ihmislähtöisen integroidun sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuuteen. Dynaamisten paneelikeskustelujen ja jaettujen parhaiden käytäntöjen kautta opit innovatiivisista lähestymistavoista ympäri maailmaa, mukaan lukien teknologian hyödyntämistä osana ihmislähtöisen hoidon mahdollistamista.

Sisältö:

  • Paneelikeskustelut, joissa mukana erilaisia palveluntarjoajia (sisältö tarkentuu kesäkuun aikana)
  • Oppiminen globaaleista parhaista käytännöistä
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon integraation ymmärtäminen
  • Ihmislähtöiset innovaatiot 

Liity mukaan saamaan tietoa toimivista strategioista, ratkaisuista ja parhaista käytännöistä yhteistyön ja koordinoinnin parantamiseksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ekosysteemeissä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä

Yhdessä voimme edistää innovaatioita ja luoda merkityksellistä muutosta.


Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Huolto ja tuki, Turvapalvelukeskus, Tilaukset, Laskutus, Myynti ja markkinointi, Toimipisteet ja vaihde

Lisätietoja

Asiakaskertomukset

Lue asiakkaidemme kertomuksia teknologian tuomasta turvasta hoitotyön arjessa. Ratkaisujemme avulla hoitohenkilökunnalla on enemmän aikaa keskittyä arvokkaaseen hoitotyöhön ja asiakkaidensa hyvinvointiin.

Lisätietoja