TUNSTALL-WEBINAARI A Global Conversation: Transforming Telecare - Tunstall Turvapuhelinpalvelut

syyskuuta 24, 2024

Tunstallilla on 15 Turvapalvelukeskusta ympäri maailmaa. Suomessa käsittelemme vuosittain noin miljoona puhelua Turvapalvelukeskuksessamme. Tule linjoille Tunstall Healthcare Groupin yhteiseen ilmaiseen webinaariin 24.9. klo 12-13 (Suomen aikaa) kuulemaan, mitä ovat turvapuhelinpalveluiden parhaat käytännöt, millaisia digitaalisista lisäpalveluita on saatavilla sekä miten teknologiaa voidaan hyödyntää ihmislähtöisen hoidon mahdollistamiseksi. Tapahtuman toteutuskieli on englanti.

Tule mukaan kuuntelemaan Tunstallin järjestämää alan kansainvälisten johtajien paneelia virtuaalitapahtumassa."A Global Conversation: Transforming Telecare"

Tiistai 24. syyskuuta 2024

12:00- 13:00  (Suomen aikaa)

Webinaarin tavoitteena on syventyä ihmislähtöisen integroidun sosiaali- ja terveydenhuollon tulevaisuuteen. Dynaamisten paneelikeskustelujen ja jaettujen parhaiden käytäntöjen kautta opit innovatiivisista lähestymistavoista ympäri maailmaa, mukaan lukien teknologian hyödyntämistä osana ihmislähtöisen hoidon mahdollistamista.

Sisältö:

  • Paneelikeskustelut
    • Laurent Wenric - toimitusjohtaja, The Centrale de Services à Domicile (CSD Liège), Belgia

      Laurentin asiantuntemus kunnallisista hoivapalveluista ja hänen innovatiivinen lähestymistapansa etähoitoon tarjoaa arvokasta tietoa alan tulevaisuudesta.

      Kevin McSorley - Radius Connect 24:n johtaja, Radius Housing, Irlanti

      Kevin on ollut avainasemassa etähoiva- ja etäterveyspalvelujen tarjoamisessa kaikkialla Pohjois-Irlannissa keskittyen haavoittuvassa asemassa olevien väestöryhmien elämänlaadun parantamiseen.

      Dan Kax - Hyvinvointiteknologiasta ja digitalisaatiosta vastaava johtaja, Jönköpingin kunta, Ruotsi

      Dan johtaa uusia hyvinvointiteknologian hankkeita, jotka edistävät merkittävästi digitalisaatiota Ruotsin julkisissa palveluissa.

  • Oppiminen globaaleista parhaista käytännöistä
  • Sosiaali- ja terveydenhuollon integraation ymmärtäminen
  • Ihmislähtöiset innovaatiot 

Liity mukaan saamaan tietoa toimivista strategioista, ratkaisuista ja parhaista käytännöistä yhteistyön ja koordinoinnin parantamiseksi sosiaali- ja terveydenhuoltoalan ekosysteemeissä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan täällä (23.9. klo 15 mennessä)

Yhdessä voimme edistää innovaatioita ja luoda merkityksellistä muutosta.


Tilaa uutiskirje

Tilaa tuoreimmat Tunstall-uutiset suoraan sähköpostiisi!

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Huolto ja tuki, Turvapalvelukeskus, Tilaukset, Laskutus, Myynti ja markkinointi, Toimipisteet ja vaihde

Lisätietoja

Asiakaskertomukset

Lue asiakkaidemme kertomuksia teknologian tuomasta turvasta hoitotyön arjessa. Ratkaisujemme avulla hoitohenkilökunnalla on enemmän aikaa keskittyä arvokkaaseen hoitotyöhön ja asiakkaidensa hyvinvointiin.

Lisätietoja