Hoivaratkaisut

Luotettavien hoivaratkaisujen tuottaminen

Olemme olleet kansainvälisten hoivaratkaisujen johtohahmo yli 65 vuoden ajan, jatkuvasti vastaten, soveltaen ja parantaen tarjontaamme. Hoivaratkaisumme tukevat ja parantavat ihmisten elämää kaikissa hoivan vaiheissa. Hoivaratkaisumme tukevat yksilöitä saumattomasti koko hoitojatkumon ajan, samalla integroituen laajempiin asunto- ja terveyskokonaisuuksiin.


Kotihoito

Kotihoidon ratkaisujemme avulla vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat elää itsenäistä ja turvallista elämää valitsemassaan paikassa – kotona tai palveluasunnossa.

Lisätietoja

Palvelutalot

Palvelutaloratkaisumme tuovat turvallisuutta ja huolettomuutta asukkaiden ja hoitohenkilökunnan arkeen.

Lisätietoja

Sairaalat ja terveyskeskukset

Mukautettavat ratkaisumme sairaaloihin ja terveyskeskuksiin tuovat turvallisuutta ja vakautta potilaiden ja hoitohenkilökunnan arkeen.

Lisätietoja

Henkilöturva

Kartoitamme henkilöstönne henkilöturvajärjestelmien tarpeen ja toimitamme työpaikkanne tarpeisiin suunnittelemamme turvajärjestelmäratkaisun.

Lisätietoja

Räätälöityjä ratkaisuja

Yksilön tarpeet vaihtelevat olosuhteiden mukaan; elämäntilanteen, terveydentilan ja ajan myötä. Tästä johtuen hoivaratkaisujen joustavuus ja mukautettavuus ovat keskeinen osa palveluamme. 

Kaikkien ratkaisujemme tavoitteena on parantaa tehokkuutta ja edistää yksilöllistä hoivaa eri ympäristöissä, samalla tarjoten tietoa ja näkemystä ennakoivan ja ennaltaehkäisevän hoidon tarjoamiseksi.

Asiakaslähtöisyys

Asiakaslähtöisyys

Terveydentilan hallinta

Terveydentilan hallinta

Itsehoito & hyvinvointi

Itsehoito & hyvinvointi

Suunnittelu & toteutus

Suunnittelu & toteutus


Yksilökeskeinen hoiva

Ratkaisumme mahdollistavat käyttäjille itsenäisemmän, vapaamman ja turvallisemman arjen. Joustavat kokonaisuutemme mahdollistavat tehokkaan ja proaktiivisen hoivan tuottamisen samalla toimittaen hyödyllistä dataa tehokkuuden parantamiseksi.  

Toimiva kokonaisuus

Kohdataksemme tulevaisuuden haasteet sosiaali- ja terveysalalla pyrimme luomaan kokonaiskuvan nykyisistä sekä tulevaisuuden palvelumuodoista. Ratkaisumme ovat joustavia ja räätälöitäviä kokonaisuuksia, joiden avulla varmistetaan palvelun toimivuus asiakkaan näkökulmasta. Asiakasturvallisuuden varmistamiseksi Tunstallin hoivaratkaisuja voi huoltaa vain Tunstall ja Tunstallin valtuuttamat alihankkijat.


 • Asiakaslähtöisyys

  Asiakaslähtöisyys

 • Joustavat ratkaisut

  Joustavat ratkaisut

 • Strateginen suunnittelu

  Strateginen suunnittelu

 • Turvallisempi työympäristö

  Turvallisempi työympäristö

 • Kustannustehokasta työskentelyä

  Kustannustehokasta työskentelyä


Tapahtumat

Katso kaikki tapahtumat tästä.

Lisätietoja

Ota yhteyttä

Huolto ja tuki, Turvapalvelukeskus, Tilaukset, Laskutus, Myynti ja markkinointi, Toimipisteet ja vaihde

Lisätietoja