Kevään tapahtumat siirtyvät syksylle

 Uudet päivämäärät kevään tapahtumille

huhtikuuta 28, 2020

Nykyisestä korona-tilanteesta johtuen kaikki kevään tapahtumat on siirretty syksylle. Tunstall osallistuu seuraaviin tapahtumiin tulevana syksynä. Katso tapahtumien uudet päivämäärät klikkaamalla tapahtumaa. 

Tulevaisuuden sairaala 2020

Nähdään Pohjoismaiden suurimmassa terveydenhuollon päättäjätapahtumassa. Tänä vuonna kokoonnumme Helsingin Wanhaan satamaan keskustelemaan mm. älykkäästä sairaalasta, teknologian roolista asiakaskokemuksen muokkaamisessa sekä tulevaisuuden sairaalan strategian kulmakivistä. 

Lisätietoja

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät

Tervetuloa mukaan ATK-päiville Turun messukeskukseen. Vuoden teemoja ovat mm. tietoturva ja tietosuoja, kansalaisten hyvinvointi ja terveyden edistämiseen sekä miten digitalisaation avulla muutetaan toimintaa.

Lisätietoja

Kotihoito ja Palveluasuminen 2020

Tervetuloa mukaan Suomen suurimpaan kotihoidon ja palveluasumisen kehitysfoorumiin! Helsingin Tripla-keskuksessa 17.-18.11.2020 järjestettävässä tapahtumassa pureudutaan kotihoidon ja palveluasumisen keskeisiin kysymyksiin.

Lisätietoja