4G Smarthub Turvapuhelin

Älykäs kumppani turvallisemman arjen puolesta.

4G Smarthub turvapuhelin, turvaamassa arkeaToimintavarma turvapuhelin kotiympäristöön

Innovatiiviset Tunstall-ekosysteemit, mahdollistavat ympäristön ja yksilön etäseurannan kotona. Uusin turvapuhelimemme, 4G Smarthub, avaa uuden ulottuvuuden hoidon tarjoamiseksi kotona. 

Mikä on 4G SmartHub?

Careline 4G SmartHub on Tunstallin uusi älykäs turvapuhelin. Puhelin toimii samalla turvapuhelimena ja yhteyspisteenä erilaisille sensoreille ja palveluille. Puhelimen avulla asiakas voi hälyttää apua ja saada puheyhteys hälytyskeskukseen tai omaiseen. Turvapuhelin antaa ikäihmisille ja liikuntarajoitteisille henkilölle mahdollisuuden asua kotonaan turvallisesti.

Miten uusi turvapuhelin toimii?

Turvapuhelimeen kuuluu erillinen hälytyspainike, jota painamalla voidaan hälyttää apua ja saadaan puheyhteys hälytyskeskukseen tai omaiseen. Hälytyspainike on ranteeseen tai kaulanauhaan kiinnitetty painike, jota painettaessa yhteys turvapuhelimeen luodaan. Turvapuhelimeen voidaan myös yhdistää yksilön tarpeita vastaavia sensoreita ja lisälaitteita, kuten älykäs ovivahti tai liesivahti, joiden avulla luodaan reaaliaikainen käsitys kodin tapahtumista.  

4G Smarthub tarjoaa reaaliaikaisen, etähallittavan ja nykyaikaisen yhteyden.

Etäohjelmoitava ja hallittava

Etäohjelmoitava ja hallittava

Operaattoririippumaton

Operaattoririippumaton

Älykkäät lisälaitteet

Älykkäät lisälaitteet


Tehokasta etähallintaa

Smarthub ohjelmoidaan ja päivitetään etäyhteyden avulla, mikä vähentää käyttäjän kokemia yhteysongelmia, samalla vähentäen kustannuksia ja ylläpitovierailujen tarvetta.

Reaaliaikainen tiedonjako

DMP voi poimia ja raportoida kaikkien linkitettyjen laitteiden reaaliaikaista suorituskykyanalyysiä Smarthubista, jolloin palveluntarjoajat pääsevät reaaliaikaisesti näkemään laitteiden tiedot.

Luotettava

Heartbeat-toiminto varmistaa käytössä olevien turvapuhelinten yhteyden asiakkaan määrittelemän ajan mukaan. Toiminto varmistaa, että puhelimet ovat toiminnassa ja kytketty verkkovirtaan.

Luotu laajennettavaksi

Uudet palvelut on rakennettu joustavalle alustalle, ja niiden käyttöönotto on helppoa ja nopeaa. Tähän sisältyy älypuhelinsovellukset, joiden avulla perhe, ystävät ja hoitohenkilökunta voivat seurata käyttäjien hyvinvointia 24 tuntia vuorokaudessa.

Yksilöllinen kokonaisuus sensoreilla

Smarthub mahdollistaa yksilöllisen kokonaisuuden älykkäillä lisälaitteilla, kuten älykäs ovivahti, kamerayhteys ja savu- ja palovaroitin. Sensoreiden avulla saadaan reaaliaikainen tilannekatsaus asiakkaan aktiivisuudesta omassa kodissa.


Kartoitetaan tarpeenne yhdessä! 
Ota yhteyttä

Hälytyskeskukset

Toimitamme hälytyskeskusjärjestelmiä turvapuhelinhälytysten vastaanottoon ja hallintaan.

Lisätietoja

Avaimeton kotihoito

Ratkaisu henkilökunnan aikaa vievään avainten käsittelyyn.

Lisätietoja

Hoivaratkaisut

Luotettavat hoivaratkaisumme kehitetään läheisessä yhteistyössä alan ammattilaisten kanssa. Suunnittelemme kustannustehokkaita ja joustavia kokonaisuuksia asiakkaan tarpeiden mukaan.

Lisätietoja