Avaimeton kotihoito

Mutkattoman työarjen puolesta

Avainten noutaminen ja luovuttaminen seuraavalle niitä tarvitsevalle vie noin kuusi prosenttia kotihoidon henkilökunnan työajasta. Etenkin suurilla maantieteellisillä alueilla avainten käsittely voi viedä jopa 15 prosenttia työajasta, joka on 30-60 minuuttia hoitohenkilöä kohden päivässä. Avaimettoman kotihoidon avulla avainten käsittelyyn kuluvaa aikaa voidaan lyhentää merkittävästi tuoden enemmän aikaa asiakastyölle sekä helppoutta kotihoidon arkeen

Mitä on avaimeton kotihoito?

Tunstallin avaimeton kotihoito on ratkaisu kotihoidon aikaa vievään avainten käsittelyyn. Palvelun avulla kotihoidon henkilökunta kulkee asiakaskäynneillä perinteisten avainten sijaan mobiilisovelluksen digitaalisilla avaimilla. Ratkaisu koostuu matkapuhelimeen asennettavasta sovelluksesta ja taustajärjestelmästä, sekä fyysisestä Carelock – lukkomoduulista, joka avaa lukon. Helppokäyttöisessä sovelluksessa valitaan "avaa" –painike, jolloin järjestelmämme tarkistaa taustalla käyttäjän oikeudet ja avaa asiakkaan lukkomoduulin. Palvelun taustajärjestelmä toimitetaan täysin selainpohjaisena, joka ei vaadi erillisiä laiteinvestointeja.

Turvallisuus edellä

Mobiiliavausten avulla vältytään avainten häviämiseltä, varastamiselta ja luvattomalta kopioinnilta. Kaikki avaukset suoritetaan siihen tarkoitetulla mobiilisovelluksella. Matkapuhelin yhdistää lukkomoduuliin Bluetooth-yhteyden avulla, jolloin erillistä PIN-koodia lukkoon ei tarvita. Avainturvallisuus lisääntyy ja säästytään hukattujen avainten uudelleensarjoituskustannuksilta. 

Kuka kävi ovella ja milloin? 

Kaikki käynnit rekisteröityvät lukkomoduulien taustajärjestelmään käyttäjä- ja lukkomoduulikohtaisesti. Taustajärjestelmästä voidaan tarkistaa: kenen asiakkaan luona on käyty, kuka käynnin suoritti ja milloin sekä kauan käynti kesti. Näin ollen raportointi kotihoidon työajasta tarkentuu ja laadukas tiedonkeräys ja tiedolla johtaminen mahdollistetaan. Käyntien lokitiedot ovat lisäksi iso turvallisuustekijä, myös kotihoidon asiakkaalle.  


Avaimettoman kotihoidon toiminnot ja edut

Nopeaa ja helppoa

Nopeaa ja helppoa

Toimiva palvelukokonaisuus

Toimiva palvelukokonaisuus

Pääsyoikeuksien etähallinta

Pääsyoikeuksien etähallinta

Joustava asennus

Joustava asennus

Toimii Bluetooth-yhteydellä

Toimii Bluetooth-yhteydellä


Ratkaistaan haasteenne yhdessä! 

Ota yhteyttä

Oulun kaupungin kotihoito avasi oven avaimettomalle ovenavaukselle

Oulun kaupungin kotihoito otti syksyllä 2018 käyttöönsä Tunstallin arkea sujuvoittavan ratkaisun: avaimettoman ovenavauksen. Sirpa Saarela Oulun kotihoidosta kertoo palvelun käyttöönotosta.

Lisätietoja

Kotihoito

Kotihoidon ratkaisujemme avulla vanhukset, vammaiset ja pitkäaikaissairaat voivat elää itsenäistä ja turvallista elämää valitsemassaan paikassa – kotona tai palveluasunnossa.

Lisätietoja

Meistä

Olemme maailman johtava turvallisten hoito- ja hoivaratkaisujen tuottaja. Tutustu meihin ja visioomme tulevaisuuden hoivaratkaisuista.

Lisätietoja