Nopeasti asennettava hoitajakutsujärjestelmä varmistaa potilasturvallisuuden väliaikaisissa hoitoyksiköissä

Koronaepidemiaan varautuminen on luonut kasvavan tarpeen nopeasti asennettaville ja liikuteltaville palvelukokonaisuuksille. Sairaaloiden väliaikaisissa hoitoyksiköissä potilasturvallisuuden varmistaminen on mahdollista varmalla ja ympäristöönsä mukautuvalla hoitajakutsujärjestelmällä. Järjestelmämme avulla hoitohenkilökunta käsittelee potilaskutsut nopeasti ja tehokkaasti etäyhteyden avulla. 

Hoitotarpeen kartoitus puheyhteyden avulla

Hoitajakutsuratkaisumme mahdollistaa potilaille ja hoitohenkilökunnalle yksinkertaisen tavan viestiä. Potilas kutsuu hoitohenkilökunnan helposti napinpainalluksella, jolloin hälytys välittyy hoitohenkilökunnan älypuhelinsovellukseen. Hoitohenkilökunta vastaanottaa ja käsittelee kutsun suoraan sovelluksessa. Halutessaan hoitohenkilökunta voi aktivoida puhe- tai videoyhteyden potilaspaikalle kartoittaakseen avuntarpeen. Lopuksi kutsun syy kuitataan sovellukseen ja tieto tallentuu taustajärjestelmään.

Heti käyttövalmis ja helposti laajennettavissa

Varmatoiminen järjestelmä toimitetaan valmiiksi esiohjelmoituna. Käyttöönotto vaatii ainoastaan mobiilisovelluksen lataamisen sekä 4G viestintäyksikön kytkemisen verkkovirtaan.
Moduulipohjainen järjestelmä on myös helposti laajennettavissa ja mukautettavissa kohteen tarpeiden mukaan. Lisävarusteina voidaan toimittaa esimerkiksi NFC-tunnisteet, kameraseuranta sekä vuode- ja mattohälyttimet.

Vain 59€/kk/potilaspaikka 

sis. 4G viestintäyksikkö, 1 kpl hälytysranneke & liittymä


Kerromme mielellämme lisää ratkaisuistamme. 

Täytä yhteystietosi lomakkeeseen ja olemme sinuun yhteydessä.