• Koti
  • Kesäkampanja l GPS-turvakello

Turvallista liikkumista ulkona, kotona ja työpaikalla GPS-turvakellon avulla

Ranteeseen kiinnitettävä GPS-turvakello on helppo ja turvallinen tapa varmistaa, että apu on aina saatavilla. Samalla henkilön seuranta ja paikannus yksinkertaistuvat mahdollistaen itsenäisemmän ja turvallisemman arjen käyttäjälle. Turvakellon monipuolisten ominaisuuksien ansiosta ratkaisu voidaan räätälöidä laajalle käyttäjäkunnalle kuten itsenäisesti asuville henkilöille, vanhuksille ja muistisairaille sekä yksin työskenteleville.Huomaamaton ranteessa ja avunpyyntösoitto nupin painalluksella


Turvakello näyttää ulkoisesti tavalliselta analogiselta kellolta mutta sisältää sisäänrakennetun turvapuhelimen, jonka avulla voidaan hälyttää apua mistä tahansa – omasta kodista, työpaikalta tai ulkoa. Kellon GPS-paikantimen avulla voidaan nähdä mistä hälytys on lähetetty, mutta myös vastaanottaa hälytys, mikäli käyttäjä poistuu omalta turva-alueelta.

 

Raporttityökalu tukee tiedolla johtamista

Palvelu sisältää aktiivisuuden ja paikkatietojen tilastot antaen kuvan käyttäjän päivittäisestä aktiivisuudesta. Aktiivisuustilastot antavat kuvan käyttäjän päivittäisestä aktiivisuusprofiilista. Tilastoista voidaan tunnistaa, milloin käyttäjän aktiivisuus poikkeaa normaalista. Poikkeamat indikoivat usein muutoksesta käyttäjän terveydentilassa ja tunnistamalla nämä poikkeamat voidaan tehdä korjaavat ja kuntouttavat toimenpiteet ennen kuin käyttäjän kunto romahtaa vaikeasti tai kalliisti palautettavaan tilaan.


Kesäkampanja!

GPS-turvakello tuo turvaa kesän aktiviteetteihin.

Nyt vain 30€/kk/kello. 

sis. 2G turvakellon, SIM-kortti & liittymä. Tarjous voimassa 1.6.-31.8.2020.

Yhteydenotto